Homepage  / Seriale / Netflix

Netflix pregătește o nouă Apocalipsă! Serialul „Sweet Tooth” ajunge pe platformă în această vară

Netflix pregătește o nouă Apocalipsă! Serialul „Sweet Tooth” ajunge pe platformă în această vară

de Redactia Tvmania

„Sweet Tooth” (2021), de la Netflix are trailer și dată de lansare. Netflix a anunțat că serialul „Sweet Tooth” va ajunge pe platformă în această vară.

Adaptare a benzii desenate omonime din 2009, „Sweet Tooth” urmărește aventurile unui băiat jumătate om, jumătate cerb, într-un decor post-apocaliptic. Povestea oficială sună astfel: un virus a distrus lumea și a dus la apariția misterioșilor hidrizi, jumătate oameni, jumătate animale. De fapt, nimeni nu știe dacă virusul a creat hibrizii sau hibrizii au fost creați de virus. Dar acest lucru nu mai contează foarte mult, deoarece, indiferent de care parte ar fi adevărul, oamenii îi vânează fără milă încă de când au apărut. După ce a trăit 10 ani departe de pericole, în adâncul pădurii, Gus (Christian Convery), un băiat pe jumătate cerb, se împrietenește cu Jepperd (Nonso Anozie), un singuratic, și pornesc în căutarea unor răspunsuri printr-o Americă devastată.

Adaptarea benzii desenate DC Comics semnată de Jeff Lemire, „Sweet Tooth” este un serial care va permite spectatorilor „să evadeze și să trăiască o adevărată aventură, într-un univers în care natura și-a reintrat în drepturi”, a declarat în Entertainment Weekly Jim Mickle, producător executiv, scenarist, regizor și showrunner. 

„În multe privințe, această lume te face să te gândești mai degrabă la un basm. Este un nou tip de poveste post-apocaliptică, deopotrivă luxuriantă și plină de speranță. Ne dorim ca oamenii să intre în această lume în care există frumusețe, speranță și aventură. Este o poveste care are de toate: mergem cu trenul, escaladăm munții, alergăm prin păduri. Este un serial despre ce este o familie, ce înseamnă cu adevărat un cămin și de ce este important să ne păstrăm umanitatea”, mai spune Jim Mickle.

„Sweet Tooth” va avea premiera pe 4 iunie, la Netflix. Primul sezon va avea 8 a câte 60 de minute.

Puteți vedea aici trailer-ul:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton