Homepage  / Seriale / Seriale americane

Netflix pregătește un nou serial cu Sienna Miller, Michelle Dockery și Rupert Friend; „Anatomia unui scandal”

Netflix pregătește un nou serial cu Sienna Miller, Michelle Dockery și Rupert Friend; „Anatomia unui scandal”

de Redactia Tvmania

Michelle Dockery (39 de ani), Rupert Friend (39 de ani) și Sienna Miller (38 de ani) vor juca în viitorul serial Netflix „Anatomia unui scandal”, ecranizare a romanului omonim al lui Sarah Vaughan, anunță britishperioddramas.com. 

 

Serialul va avea șase episoade, va fi produs de David E. Kelley, creatorul producțiilor HBO „Marile minciuni nevinovate” și „De la început”, împreună cu Melissa James Gibson („Culisele puterii”) și va fi regizat de S.J. Clarkson („Succesiunea”). 

 

Acțiunea romanului „Anatomia unui scandal” (tradus și în România) se concentrează pe o infracțiune gravă care răvășește o familie din înalta societate britanică. James Whitehouse, capul familiei, este un tată iubitor, un bărbat charismatic și un politician de succes. Când acesta este însă acuzat că și-a violat o colegă, toată viața stabilă a familiei este dată peste cap, iar scandalul izbucnește. Sophie, soția lui James, este convinsă că soțul ei e nevinovat și încearcă din toate puterile să-și protejeze familia și bunul ei nume, iar Kate Woodcroft, procuror experimentat, este convinsă că James e vinovat și se străduiește să dovedească acest lucru. Cartea lui Sarah Vaughan a fost apreciată drept o „dramă juridică desăvârșită, plasată în rândul elitei britanice și spusă din perspectiva a trei personaje principale” și „o poveste complexă, nuanțată, în perfect acord cu actuala mișcare #MeToo”. 

 

Rupert Friend („Homeland”) va interpreta rolul lui James Whitehouse, politicianul acuzat, Sienna Miller („Cea mai puternică voce”) va fi soția acestuia, Sophie, iar Michelle Dockery, cunoscută în toată lumea pentru rolul lui Lady Mary din „Downton Abbey”, va interpreta rolul lui Kate Woodcroft. Filmările la „Anatomia unui scandal” vor începe în Marea Britanie în lunile următoare, iar serialul va avea premiera internațională pe Netflix în 2021. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton