Homepage  / Netflix

Sezonul 2 din „Jocul calamarului” / „Squid Game”, confirmat oficial de Netflix. „Sunt în discuții și pentru sezonul 3”

Sezonul 2 din „Jocul calamarului” / „Squid Game”, confirmat oficial de Netflix. „Sunt în discuții și pentru sezonul 3”

de Roxana Mirea,

Sezonul 2 din „Jocul calamarului” / „Squid Game” a fost confirmat oficial de Netflix, potrivit Variety. Ted Sarandos, co-directorul executiv și directorul de conținut al platformei de streaming, a anunțat că „Squid Game” va avea și un al doilea sezon. În plus, creatorul serialului de succes, Hwang Dong-hyuk, a dat de înțeles că va exista și sezonul al treilea din „Jocul calamarului”.

Sezonul 2 din „Jocul calamarului”/„Squid Game”, confirmat oficial de Netflix

Vești bune pentru fani! „Jocul calamarului” / „Squid Game” revine cu al doilea sezon. Când Ted Sarandos a fost întrebat, într-un interviu recent, dacă serialul de succes Netflix va avea și o continuare, el a răspuns: „Absolut. Universul Squid Game doar ce a început”.

Probabil că anunțul făcut de Ted Sarandos nu este prea surprinzător pentru fanii serialului, având în vedere statisticile în ceea ce privește succesul răsunător pe care l-a avut „Jocul calamarului” / „Squid Game”. Toată lumea se aștepta ca serialul să continue de când, în doar o lună,  „Jocul calamarului”/ „Squid Game” a depășit  Bridgerton pentru a deveni cel mai urmărit serial pe care Netflix l-a lansat vreodată, după ce a fost vizionat de 111 milioane de abonați.

Creatorul serialului, Hwang Dong-hyuk, nu s-a ferit nici el de la conversații privind existența sezoanele următoare. Într-un interviu pentru The Associated Press, el a spus că are planuri pentru sezonul 2 din „Squid Game”.

Așadar, a fost atât de multă presiune, atât de multă cerere și atât de multă dragoste pentru un al doilea sezon. Aproape că simt că nu ne-ați lăsat de ales. Va exista într-adevăr un al doilea sezon. Este în capul meu chiar acum. Sunt în procesul de planificare în prezent. Dar cred că este prea devreme să spun când și cum se va întâmpla asta”, a spus creatorul Hwang Dong-hyuk.

Urmează sezonul 3 din „Jocul calamarului”/ „Squid Game”

Veștile bune continuă pentru că Hwang a confirmat, de asemenea, pentru The Korea Times, luna trecută, că a discutat cu Netflix despre sezoanele 2 și 3, potrivit Yahoo Entertainment.

Sunt în discuții cu Netflix atât pentru sezonul doi, cât și pentru sezonul trei”, a spus el. „Vom ajunge la o concluzie în curând”.

Intriga serialului urmărește un grup de bărbați și femei, fără stabilitate financiară, care concurează într-un joc periculos pentru a câștiga o pușculiță uriașă plină de bani. Prin fiecare nivel al jocurilor, unii avansează, iar alții sunt uciși. Thrillerul, uneori brutal, se concentrează pe inegalitatea monetară și pe modul în care umanitatea se poate prăbuși (sau persevera) atunci când există bani de câștigat.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton