Homepage  / Seriale / Seriale americane

Netflix și BBC fac echipă cu Sir David Attenborough

Netflix și BBC fac echipă cu Sir David Attenborough

de Redactia Tvmania

Pentru întâia oară, Netflix și BBC produc împreună un documentar de istorie a naturii. Constituit din trei părți, filmul intitulat „Life in Colour” este realizat de Sir David Attenborough, nume ilustru al domeniului și colaborator consacrat al BBC. 

 

Celebrul realizator și cercetător britanic a surprins în acest nou film rolul vital pe care îl au culorile în interacțiunile animalelor, folosind camere de filmare noi, concepute special pentru un anumit tip de imagini. Documentarul este programat pentru lansare în 2021, moment la care Sir David Attenborough va avea 95 de ani, și este produs de Humble Bee Films, o companie din Bristol care a produs recent și filmul „Attenborough And The Giant Elephant”, difuzat de BBC One. 

 

Autorul atâtor documentare extraordinare despre habitatul nostru are o lungă și strălucită colaborare cu BBC, iar anul acesta senzaționala sa producție „Planeta noastră” a fost lansată de Netflix cu mare succes. În Marea Britanie, „Life in Colour” va fi transmis de BBC Two, iar coordonatorul de programe Patrick Holland a spus despre documentar că „Deși orice producție semnată de Sir David Attenborough este cu totul specială, acesta va fi cu adevărat excepțional, combinând un mod inovator de a filma cu o analiză substanțială a rolului pe care culorile îl joacă în întreaga existență a animalelor”. Tom McDonald, directorul rețelei de exploatare a departamentului de istorie naturală al postului, a declarat, la rândul său: „«Life in Colour» promite să fie o incursiune singulară, extrem de originală, în istoria naturală a lumii, care ne va dezvălui noi dimensiuni ale acesteia. Sunt extrem de entuziasmat să lucrez cu Sir David la o serie care va fi, garantat, un spectacol nemaivăzut.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton