Homepage  / Filme Online / Netflix

Netflix transformă „Scott Pilgrim vs. the World” în serial animat

Netflix transformă „Scott Pilgrim vs. the World” în serial animat

de Mioara Tronaru,

Fantezista comedie de acțiune „Scott Pilgrim vs. the World”, cu Michael Cera și Mary Elizabeth Winstead în distribuție și regizată de Edgar Wright, va deveni serial de animație pentru Netflix.

În ciuda faptului că lungmetrajul „Scott Pilgrim vs. the World” nu s-a bucurat de mare succes la lansarea din 2010, s-a transformat cu timpul într-un film-cult, a fost recunoscut drept o adevărată bijuterie a culturii pop și și-a crescut o imensă bază de fani în jurul lui.

Cineastul Edgar Wright este recunoscut pentru proiectele sale mai puțin obișnuite, precum: „Baby Driver” (2017), „Shaun of the Dead” (2004), „Last Night in Soho” (2021) sau „The World’s End” (2013). Și nu a încetat niciun moment să creadă în „Scott Pilgrim vs. the World” și în capacitatea filmului de a merge mai departe.

Până acum însă niciuna dintre ideile sale de reluare a poveștii inspirate de banda desenată a lui Bryan Lee O’Malley nu a ajuns la vreo finalizare.

Scott Pilgrim se întoarce

The Hollywood Reporter a anunțat că filmul de acum peste 10 de ani va deveni serial animat pentru platforma Netflix. Scenariul îi va apaține creatorului Bryan Lee O’Malley, care va fi și producător, alături de Edgar Wright și de scenaristul Michael Bacall (care a coscris și scenariul filmului, împreună cu regizorul).

Pentru acest proiect, Netflix se va asocia cu Studiourile Universal, divizia pentru televiziune – UCP, cu care a lucrat și pentru serialul „Umbrella Academy”. Animația va fi realizată de studioul japonez Science SARU, care a mai făcut pentru Netflix „Devilman Crybaby” sau „Japan Sinks 2020”. Regia i-a fost încredințată lui Abel Gongora, care-a lucrat la „Star Wars: Visions”, pentru Disney+.

Deocamdată noua producție nu are o dată de lansare.

Lungmetrajul „Scott Pilgrim vs. The World” este disponibil acum pe platforma Amazon Prime Video.

Puteți vedea trailer-ul aici:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton