Homepage  / Vedete româneşti

Neti Sandu, fără petrecere de ziua ei de naștere

Neti Sandu, fără petrecere de ziua ei de naștere
7

de Cătălina Matei,

Pe 25 noiembrie, Neti Sandu împlinește 63 de ani. Din păcate, și anul acesta, din cauza pandemiei, realizatoarea rubricii Horoscop nu va avea parte de o petrecere. Însă, e posibil să se bucure de o vizită-surpriză din partea nepoatei sale,  voleibalista Alice Kapelovies.

Neti Sandu împlinește 63 de ani pe 25 noiembrie, deși în buletin data nașterii este 24. Cât de mult contează o zi, din perspectiva astrelor?

„Contează enorm și 5 minute, dar o zi! De exemplu, dacă eram născută pe 24, eram pe vibrație 6 (2+4=6) și, atunci, eram mult mai așezată, mai echilibrată, liniștită, armonioasă. Pe când așa, pe 25, mă încadrez la tipologia lui 7 care este ascetul, ermitul, înțeleptul, austerul și tot așa”, ne-a explicat Neti Sandu.

Din păcate, și anul acesta, din cauza pandemiei, realizatoarea rubricii Horoscop nu va avea parte de o petrecere.

„Aș fi vrut să fiu cu prietenii, normal. Să mergem la restaurant, să ne întâlnim și să ne bucurăm. De obicei, așa făceam și mă simțeam bine, dar acum nu avem cum”, ne-a mărturisit Neti.

Și, totuși, de ziua ei, e posibil să se bucure de o vizită-surpriză din partea nepoatei sale,  voleibalista Alice Kapelovies.

Cele două petrec mult timp împreună și, de câte ori are ocazia, vedeta PRO TV îi urmărește cu emoție meciurile lui Alice.

„Ai mei sunt plecați în Turcia, iar nepoata care este aici, Alice, joacă volei și dacă a început campionatul este plecată foarte mult în turnee și ne vedem o dată la trei săptămâni, o lună. Dar vorbim, ne susținem, dacă are meci o urmăresc, o apreciez, îi văd efortul și reușitele”, ne lămurește vedeta Pro TV.

Amintiri despre zodiac

De mai bine de 25 de ani, Neti Sandu prezintă predicțiile astrale la Pro TV, însă primele informații depre zodii și le-a însușit cum mult înainte să ajungă vedetă de televiziune.

„Înainte de ’89, n-am auzit decât de zodiac. Circulau acele zodiace care erau din reviste străine, mă gândesc, dar la noi nu ajungeau decât niște pagini dactilografiate și noi încercam să le capsăm, să le cartonăm ca să nu se rupă pentru că le dădeam de la un coleg la altul și așa le citeam și încercam să vedem care, cui i se potrivește și în ce măsură – asta erau, niște zodiace. Nu auzisem de efemeride decât foarte târziu, aveam vreo 20 și ceva de ani când am auzit pentru prima dată, în drum spre serviciu, la un coleg care îmi povestea, dar nu-mi închipuiam ce sunt alea, până nu am văzut. După efemeride se calculează o astrogramă”, își amintește Neti Sandu.

neti-245178401_1319040275179852_4066960055370221286_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton