Homepage  / Filme Online / Netflix

„New Amsterdam” pierde unul dintre protagoniști. Decizia șocantă luată de unul dintre actorii serialului de pe Netflix

„New Amsterdam” pierde unul dintre protagoniști. Decizia șocantă luată de unul dintre actorii serialului de pe Netflix

de Redactia Tvmania

Drama medicală „New Amsterdam”/„Spitalul Bellevue” va trece printr-o schimbare majoră. Unul dintre actorii principali ai serialului din portofoliul Netflix și-a anunțat plecarea după 4 sezoane și chiar înainte de finalul poveștii. Iată despre cine este vorba și cum și-a motivat vedeta decizia de ultim moment.

„New Amsterdam”, serialul de pe Netflix, pierde unul dintre actorii principali

Dr. Helen Sharpe nu va mai apărea în Centrul Medical New Amsterdam. Actrița Freema Agyeman, care a făcut parte din distribuția show-ului încă de la început, nu se va întoarce pentru cel de-al cincilea și ultimul sezon din „New Amsterdam”/„Spitalul Bellevue”, serialul de pe Netflix.

Agyeman a anunțat ea însăși vestea pe Instagram, miercuri, într-o postare adresată „Dragă Fam Dam”, scrie ew.com. În 14 ore de la publicare, mesajul publicat de actriță a fost apreciat de aproape 60.000 de persoane și a primit 2.000 de comentarii.

În primul rând, aș vrea să vă mulțumesc din toată inima pentru sprijinul vostru nesfârșit, dedicat și delicios de feroce!”, a scris ea. „Mă simt foarte norocoasă că am intrat în legătură cu atât de mulți dintre voi, în timp ce am fost în pielea doamnei Helen Sharpe. Și am fost martoră la fiecare flux și reflux al investiției voastre emoționale în ea. Ce călătorie! Vă mulțumesc că ați fost alături de mine”.

Freema Agyeman a mai spus, în postarea de pe Instagram, că serialul „New Amsterdam” de pe Netflix a însemnat mult pentru ea.

Dar a venit timpul să agăț halatul alb în cui, deoarece vă anunț oficial că nu mă voi întoarce pentru ultimul sezon din New Amsterdam. Deși sunt întristată, sunt, de asemenea, incredibil de entuziasmată să văd cum se încheie povestea, ca fan al serialului. A fost o mare bucurie să o interpretez pe Dr. Helen Sharpe timp de 4 sezoane – acei scenariști magnifici au construit o dură! Mai mult decât recunoscătoare pentru oportunitatea de a spune unele dintre poveștile ei!”, a încheiat actrița mesajul publicat pe Instagram.

Agyeman și-a încheiat postarea încurajând comunitatea de fani ai serialului. De asemenea, ea a împărtășit un citat atribuit scriitoarei (și fostă candidată la președinție) Marianne Williamson: „Fiecare sfârșit este un nou început”.

„New Amsterdam”, printre serialele populare de pe Netflix

Produsă de NBC, producția cu Ryan Eggold și Freema Agyeman urmărește viața câtorva medici de la un spital de top din New York. Serialul „New Amsterdam”, tradus la noi „Spitalul Bellevue”, se numără printre cele mai populare producții de pe Netflix.

Ryan Eggold și Freema Agyeman

„New Amsterdam” nu este un titlu realizat de Netflix, ci doar distribuit de Netflix. Serialul american este construit clasic, pe modelul producțiilor cu medici, așa cum au fost înainte „Chicago Hope”, „Anatomia lui Grey” sau „Camera de gardă”, ca să numim doar câteva.

Producția a fost lansată în 2018 la postul american NBC și prezintă viața unui grup de medici ce profesează la cel mai mare spital de stat din New York, New Amsterdam.

https://www.youtube.com/watch?v=ZvMCbzrToAo

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton