Homepage  / Știri

Nici lui Daenerys nu-i este prea bine în noul sezon din „Urzeala…”. Spoiler!

Nici lui Daenerys nu-i este prea bine în noul sezon din „Urzeala…”. Spoiler!

de Redactia Tvmania

Finalul sezonului cinci din „Urzeala tronurilor”, a lăsat-o pe Daenerys Targaryen , după o evadare spectaculoasă pe spatele dragonului din arena morții, în mijlocul pustietății și înconjurată de Dothraki. Capturată de aceștia, mama dragonilor ar putea cădea în ghearele unui rival al lui Khal Drogo.

Emilia Clarke

După investigații serioase, site-ul melty.com, care a mai luat o dată la citit pagină cu pagină saga lui George R.R. Martin, a ajuns la concluzia că Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) nu se află într-o postură prea fericită la începutul sezonului 6. Khalasar-ul care a înconjurat-o la finalul sezonului trecut ar putea fi condus de un anume Khal Jhogo, marele rival al lui Khal Drogo, care chiar a vrut să preia șefia profitând de faptul că soțul lui Daenerys era bolnav, acum multă vreme. Și acest războinic arivist ar avea destule afaceri personale de reglat cu ultima dintre Targaryeni. În cărți, Khal Jhogo a și violat una dintre tinerele protejate de Daenerys, ceea ce a făcut-o pe tânăra regină să îi promită că îl va face să sufere până o va implora să îl omoare. Dacă așa stau lucrurile, situația nu e prea roz pentru Daenerys Targaryen.

Joe Naufahu

Ținând cont de statura sa și de prezența în scenariul mai multor episoade din sezonul 6, este posibil ca actorul neozeelandez Joe Naufahu să fie cel care-l interpretează pe noul șef Dotrakhi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton