Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Niciodată nu e prea târziu! Nadine dă BAC-ul la 44 de ani: „Un om poate repara o bucată din viața sa”

Niciodată nu e prea târziu! Nadine dă BAC-ul la 44 de ani: „Un om poate repara o bucată din viața sa”

de Redactia Tvmania

Nadine  are o existență plină pentru că a învățat să trăiască în prezent și să se bucure de tot ce îi oferă viața. Vedeta TV nu consideră că vârsta e un impediment în a reuși să obții tot ce ți-ai propus. 

La cei 44 de ani, Nadine luptă continuu pentru ambițiile sale. Vedeta TV se află în plină sesiune a examenelor de BAC și se declară emoționată de etapa pe care urmează să o încheie. 

„Astăzi am trăit una dintre cele mai frumoase zile din viață mea – prima zi de BAC. M-am înscris la liceu la 38 de ani, iar azi, extrem de emoționată, la 44 de ani, alături de copiii de 18 ani, am dat și eu una dintre probele examenului maturității. Pentru mine, frumusețea acestui moment are și un simbolism aparte, și anume faptul că trăim într-o lume (Românie) în care un om, indiferent de istoricul său, poate reface/ repara o bucată din viața sa, așa încât să îi fie mai bine pe mai departe și, totodată, să poate face pace cu ce a fost. Pentru mine asta înseamnă că trăim vremuri bune, într-o lume frumoasă. În mod neașteptat, această zi a fost încununată de prezența, în fața liceului unde dădeam examen, a profesoarei mele de română, Ancuța Drondoe, și a directorului liceului unde am terminat școala”, a scris Nadine în mediul online

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Nadine (@nadinevoindrouh)

Nadine: „M-am reîntors la școală la 40 de ani. S-a râs de mine pe la toate colțurile”

Nadine a mărturisit de-a lungul anilor că răutățile celor din jur nu au ocolit-o și nici această etapă de finalizare a studiilor nu a fost o excepție. Într-un interviu oferit publicației Gândul, Nadine spunea că reacțiile negative nu i-au influențat determinarea de a termina liceul:

 „M-am reîntors la școală la 40 de ani. Am reluat liceul de la clasa a noua. Eu am mai făcut odată liceul, am dat Bacul și am picat la o singură materie. Nu am vrut să dau examen doar la acea materie, ci am vrut să reiau liceul de la început. Eu am spus că pentru mine a fost important să îmi reiau studiile și să revin ca adult la școală. S-a râs de mine pe la toate colțurile. Am văzut în presă că râdeau și de un fotbalist. Dacă noi punem rușine pe reîntoarcerea la educație, pe acești adulți, nu e bine”.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton