Homepage  / Vedete / Vedete străine

Nick Cannon, declarații uluitoare despre fosta soție, Mariah Carey. De ce este artista „un dar de la Dumnezeu!”

Nick Cannon, declarații uluitoare despre fosta soție, Mariah Carey. De ce este artista „un dar de la Dumnezeu!”
8

de Andra Stana,

Cu toate că și-au spus „Adio” acum aproape un deceniu, Nick Cannon continuă să aibă numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții, cântăreața Mariah Carey. În ce context a spus comediantul că artista, alături de care are doi copii, „nu e om” și că ar fi „un dar de la Dumnezeu”.

Nick Cannon, în vârstă de 42 de ani, a fost căsătorit cu superstarul pop Mariah Carey, 53 de ani, din 2008 până în 2016 și are cu ea gemenii Monroe și Moroccan, în vârstă de 11 ani. Cu toate că au divorțat acum mai mulți ani, comediantul a vorbit despre fosta soție, numind-o „dragostea vieții lui” în cadrul unui interviu pentru „The Shade Room”.

„Cea mai mare? Vorbesc serios, am vorbit întotdeauna despre asta. Apoi devine viral și fanii se supără pe mine. Aveam 12 ani când aveam postere cu Mariah Carey pe perete, iar apoi a devenit soția mea. Este cea mai simpatică persoană pe care am cunoscut-o”, a spus Cannon, potrivit People.

Nick Cannon a recunoscut că a învățat de la fosta soție să fie fericit. „Este mereu veselă, întotdeauna îi ajută pe cei din jurul ei. Indiferent de ce i se întâmplă în viață, ea este mereu acolo, nu lasă energia negativă să o afecteze. E un dar de la Dumnezeu”, a mai precizat el, potrivit sursei citate.

Nick Cannon, declarații uluitoare despre fosta soție, Mariah Carey. De ce este artista „un dar de la Dumnezeu!”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Nick Cannon are 12 copii

Anul trecut, în decembrie, Nick Cannon și-a întâmpinat cel de-al 12-lea copil. Actor și prezentator tv, acesta are de plătit anual o sumă enormă pentru întreținerea moștenitorilor săi.

Când au apărut informațiile potrivit cărora Nick plătește în jur de 3 milioane de dolari pe an ca pensie alimentară, fostul soț al lui Mariah Carey a clarificat acest lucru: „Cu siguranță plătesc mai mult decât atât pentru copii mei. Plănuiesc să nu am niciodată de-a face cu sistemul guvernamental.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton