Homepage  / Vedete străine

Nick Carter a intentat un contra-proces împotriva femeilor care îl acuză de viol. Cere daune de peste 2,3 milioane de dolari

Nick Carter a intentat un contra-proces împotriva femeilor care îl acuză de viol. Cere daune de peste 2,3 milioane de dolari
7

de Roxana Mirea,

Nick Carter a intentat un contra-proces împotriva femeii care îl acuză că a agresat-o sexual în urmă cu mai bine de două decenii, precum și a unei alte femei care a făcut acuzații similare. Susține că totul este un complot împotriva lui și cere daune de peste 2,3 milioane de dolari. De asemenea, artistul a scos la iveală și noi detalii legate de problemele de sănătate ale regretatului său frate, Aaron Carter.

Nick Carter, contra-proces împotriva femeilor care îl acuză de viol

Potrivit documentelor legale depuse în Comitatul Clark, Nevada, și obținute de ET, cântărețul de la Backstreet Boys o dă în judecată pe Shannon Ruth, care suferă de autism și care în decembrie l-a acuzat de agresiune sexuală pe când era minoră. De asemenea, cântărețul îi dă în judecată pe Melissa Schuman și pe tatăl acesteia, Jerome Schuman, pentru 2,3 milioane de dolari, susținând că aceste persoane încearcă de ani de zile să îl extorcheze de bani și au făcut ca trupa să piardă milioane de dolari în venituri potențiale din cauza acuzațiilor.

Într-o declarație pentru ET, avocatul lui Ruth, Mark Boskovich, spune: „De ce ar trebui să fie crezut Nick Carter, cu istoricul său lung de abuzuri asupra femeilor? Un juriu va cântări dovezile și va decide.”

Carter susține că există o conspirație împotriva lui, pusă la cale de Ruth împreună cu familia Schuman, despre care susține că se pregătește de ani de zile. Potrivit documentelor, procesul intentat de Ruth în decembrie „este punctul culminant al unei conspirații de aproximativ cinci ani orchestrate de către pârâții reconvenționali pentru a-l hărțui, defăima și șantaja pe Carter”.

Cântărețul continuă să susțină că „această campanie împotriva lui a fost lansată și susținută de mișcarea #MeToo, încă de la început, când contra-inculpata Melissa Schuman a afirmat în mod fals pe blogul ei, în noiembrie 2017, că a fost agresată sexual de Carter în 2003”. Nick Carter susține în continuare că, după ce l-au atacat, Schuman și tatăl ei „au fost prea dornici să o primească pe Ruth în schema lor”.

Los Angeles Premiere of ‘Dead 7’Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce acuzații îi aduce Shannon Ruth lui Nick Carter

În decembrie, Ruth a intentat un proces în care susținea că Nick Carter a agresat-o sexual în februarie 2001, lucru pe care artistul l-a negat cu vehemență. Avocatul cântărețului, Michael Holtz, a declarat pentru ET: „Această afirmație despre un incident care ar fi avut loc acum mai bine de 20 de ani nu numai că este lipsită de temei din punct de vedere juridic, dar este și complet falsă.”

Avocatul a continuat: „Din nefericire, de câțiva ani, doamna [Shannon] Ruth a fost manipulată pentru a face acuzații false despre Nick – iar aceste acuzații s-au schimbat în mod repetat și material de-a lungul timpului. Nimeni nu ar trebui să se lase păcălit de o cascadorie de presă orchestrată de un avocat oportunist – nu există absolut nimic adevărat în această afirmație, lucru pe care nu ne îndoim că instanțele de judecată îl vor realiza rapid.”

Ruth a susținut că presupusul incident a avut loc după un concert în Tacoma, Washington, în autobuzul de turneu al lui Carter, unde acesta ar fi agresat-o în baie și în dormitor. În urma acuzațiilor, ABC a renunțat la planurile de a difuza emisiunea specială de sărbători planificată de Backstreet Boys, „A Very Backstreet Holiday”.

În contraprocesul său, Nick Carter se referă la Ruth ca la o „persoană vulnerabilă și foarte impresionabilă, care tânjește după atenție și este disperată să se integreze„. El susține că cei din familia Schuman „au pregătit-o și antrenat-o pe Ruth, convingând-o să umfle afirmația inițială că a fost abuzată de o terță parte, că a fost abuzată fizic de Carter și, în cele din urmă, că a fost agresată sexual de Carter”.

Nick Carter, despre problemele de sănătate ale lui Aaron

Cântărețul în vârstă de 43 de ani spune că atunci când Ruth și Melissa Schuman și-au expus acuzațiile, după ce au așteptat „ani și ani de zile pentru a le raporta„, investigațiile independente în ambele cazuri „au dus la faptul că nu au fost depuse acuzații împotriva lui Carter”.

Potrivit documentelor, Carter susține, de asemenea, că familia Schuman „a profitat de Aaron, care se lupta în mod clar cu probleme de sănătate mintală și dependență de droguri, și a exploatat comportamentul său tulburător (o problemă privată a familiei Carter) pentru a progresa cu campania lor defăimătoare împotriva lui Carter”.

Nick Carter și Aaron Carter

Documentele au continuat să detalieze numeroasele probleme de sănătate mintală și diagnostice ale lui Aaron Carter, inclusiv tulburare de personalitate multiplă, schizofrenie, tulburare de anxietate acută și depresie maniacă. Aaron Carter a murit pe 5 noiembrie 2022. El avea 34 de ani.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton