Homepage  / Vedete străine

Nick Jonas este foarte recunoscător pentru fiica lui. Ce a dezvăluit despre experiența de a fi tată

Nick Jonas este foarte recunoscător pentru fiica lui. Ce a dezvăluit despre experiența de a fi tată
8

de Roxana Mirea,

Nick Jonas spune că "totul este mult mai intens" de când a devenit tată. Nick Jonas a vorbit despre noua sa perspectivă asupra paternității, după el și soția lui, Priyanka Chopra, au devenit părinți în luna ianuarie. Cei doi au o fiică pe nume Malti.

Nick Jonas este foarte recunoscător pentru fiica lui

Călătoria lui Nick Jonas și a soției lui spre a deveni părinți nu a fost deloc ușoară, după ce fiica lor a petrecut peste 100 de zile la terapie intensivă neonatală după ce s-a născut prematur prin intermediul unei mame surogat.

Într-un interviu pentru Variety, Nick Jonas a abordat pe scurt subiectul masacrului din Texas, când un adolescent a deschis focul în şcoala primară Robb din Uvalde și a ucis 19 elevi şi doi adulţi. Artistul a spus că trăiește totul la un nivel mult mai intens, acum că este tată, scrie Page Six.

Greutatea tuturor lucrurilor este mult mai intensă„, a declarat el pentru publicație. „Cred că acum este vorba despre a încerca să fii cât mai prezent și cât mai atent cu putință pentru familia ta, dar și pentru călătoriile altora.”

„Sunt atât de recunoscător pentru [Malti Marie] și pentru perspectiva minunată de a fi părinte”, a adăugat el.

Daily Instagram PostsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Nick Jonas: „Sper să se întâmple o schimbare”

După aflarea veștii despre oribilul masacru, Jonas a intrat pe Twitter, unde a distribuit un link către un grup numit Moms Demand Action, care lucrează pentru a pune capăt violenței cu arme de foc.

Copiii nu ar trebui să își facă griji în ceea ce privește violența armelor de foc. În special, nu ar trebui să își facă griji din cauza violenței cu arme la școală. Absolut sfâșietor„, a scris el pe Twitter săptămâna trecută.

Ca tată, ca unchi, nu pot să nu mă gândesc la copii și la toate viețile care s-au pierdut”, a declarat el pentru Variety. „Sper să se întâmple o schimbare și să vedem sfârșitul acestei situații”.

Nick Jonas a fost discret în continuare în legătură cu fiica lui și al lui Chopra. Cuplul a ținut sub tăcere chiar și vestea despre mama surogat până după nașterea lui Malti.

Suntem foarte bucuroşi să confirmăm că avem un copil prin mamă surogat. Vă rugăm să ne respectaţi viaţa privată în această perioadă specială, deoarece ne concentrăm asupra familiei noastre”, au scris cei doi pe Instagram.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton