Homepage  / Vedete străine

Nick Jonas și Priyanka Chopra, prima apariție publică alături de fiica lor. Cum arată micuța Malti

Nick Jonas și Priyanka Chopra, prima apariție publică alături de fiica lor. Cum arată micuța Malti

de Roxana Mirea,

Fiica lui Nick Jonas și a lui Priyanka Chopra, Malti Marie, a participat la primul ei eveniment public! Micuța a participat alături de părinții ei și de alți membri ai familiei la ceremonia de pe Walk of Fame a fraților Jonas, care a avut loc luni, 30 ianuarie 2023.

Nick Jonas și Priyanka Chopra, prima apariție alături de fiica lor

Nick Jonas și Priyanka Chopra au avut parte de prima apariție alături de fiica lor. Priyanka a sosit la ceremonia de pe Walk of Fame și a luat loc alături de soția lui Joe, Sophie Turner, și a ținut-o pe Malti în poală. Micuța era îmbrăcată într-o rochiță lungă bej, cu un blazer auriu și o bentiță cu o floare pe cap. La eveniment, au fost prezente și soția lui Kevin, Danielle, și fiicele lor, Alena, în vârstă de 8 ani și Valentina, în vârstă de 6 ani. De asemenea, alături de frații Jonas au fost și părinții lor, Kevin Sr. și Denise Jonas, dar și fratele lor mai mic, Franklin Jonas, scrie etonline.com.

Nick s-a alăturat fraților săi pe scenă, iar în discursul său le-a menționat și pe Priyanka Chopra și fiica lor.

Pentru frumoasa mea soție, tu ești calmul în nebunie, stânca în furtună și îmi place să fiu căsătorit cu tine. Este cel mai mare dar”, a spus cântărețul. „Și îmi place să fiu părinte alături de tine, așa că Malti Marie, abia aștept să mă întorc aici cu tine peste 15 ani și să te fac de râs în fața prietenilor tăi.”

Priyanka și Nick Jonas au devenit părinți anul trecut, prin intermediul unei mame surogat. În luna mai, cei doi au împărtășit faptul că Malti a petrecut 100 de zile în spital.

În timpul discursului său, Kevin le-a menționat și el pe fetele lui, numindu-le pe Alena și Valentina „cele mai strălucitoare stele ale sale”. Deși cele două fiice ale lui Joe nu au fost prezente, acesta a spus în timpul discursului: „Tati vă iubește până la lună și înapoi”.

Cântăreții au anunțat, de asemenea, că noul lor album, The Album, va fi lansat în luna mai.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton