Homepage  / Timp liber / Nu rata!

Nickelodeon aduce în premieră serialul „ALVINNN!!! și veverițele”

Nickelodeon aduce în premieră serialul „ALVINNN!!! și veverițele”

de Redactia Tvmania

Cele mai recente aventuri ale îndrăgitei familii de veverițe pot fi urmărite în exclusivitate pe Nickelodeon începând cu 29 februarie, de la ora 19.00, în serialul „ALVINNN!!! și veverițele”.

Frații Alvin, Simon și Theodore au o viață dublă: sunt școlari și, totodată, staruri rock de faimă internațională. Alvin e cel mereu pus pe șotii, care îi atrage pe toți frații în situații care de care mai trăsnite, Simon, geniul familiei, mare amator de umor sec, iar mezinul Theodore, cel mai naiv și mai încrezător dintre ei, pare numai bun de tras pe sfoară. Cele trei veverițe hiperactive trebuie ținute în frâu de Dave, tatăl lor, dar și cel care compune hiturile trupei The Chipmunks. Firește, cel mai „solicitant” frate este Alvin, de aici celebrul strigăt care dă titlul serialului. Când la această familie explozivă se adaugă The Chipettes, surorile Britanny, Jeanette și Eleanor, aventurile prin care trec veverițele poznașe în serialul de animație „ALVINNN!!! și veverițele” îi vor ține pe cei mici cu sufletul la gură. În plus, fiecare episod al noului serial animat de comedie va avea o melodie originală semnată de The Chipmunks.

ALVINNN!!! si veveritele 1

Primul episod „ALVINNN!!! și veverițele” va fi difuzat luni, 29 februarie, ora 19.00, la Nickelodeon. Serialul poate fi urmărit de luni până vineri, de la ora 19.00.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton