Homepage  / Știri

Nicki Aycox, care a interpretat-o Meg Masters în serialul „Supernatural”, a murit. Avea doar 47 de ani

Nicki Aycox, care a interpretat-o Meg Masters în serialul „Supernatural”, a murit. Avea doar 47 de ani
6

de Roxana Mirea,

Nicki Aycox, celebra actriță care a interpretat-o pe Meg Masters în serialul "Supernatural", a murit la vârsta de doar 47 de ani. Anunțul trist a fost făcut de cumnata ei, printr-un mesaj transmis pe Facebook.

Nicki Aycox, actrița din „Supernatural” a murit

Nicki Aycox, care a interpretat-o pe Meg Masters în serialul „Supernatural”, a murit săptămâna trecută, a anunțat familia sa. Aceasta avea doar 47 de ani. Cumnata lui Aycox, Susan Raab Ceklosky, a dezvăluit vestea pe Facebook, pe 17 noiembrie, scrie CNN.

Cumnata mea frumoasă, inteligentă, feroce, incredibil de talentată și iubitoare, Nicki Aycox Raab, a murit ieri, cu fratele meu, Matt Raab, alături de ea„, a scris ea. „Nicki și Matt au avut o viață minunată împreună în California. A fost cu siguranță o luptătoare și toți cei care au cunoscut-o, au iubit-o.”

Creatorul serialului „Supernatural”, Eric Kripke, a scris pe Twitter: „Sunt devastat să aud că marea #NickiAycox, prima noastră #MegMasters, a murit. Prea tânără. A fost o încântare și a livrat replici ca mierea și veninul. Mă minunez cum a făcut un cuvânt simplu ca „lipsit de strălucire” să devină legendar.”

Red Carpet Retro – World Premiere of „The Italian Job”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cauza decesului nu a fost dezvăluită, dar Aycox a dezvăluit în 2021 că fusese diagnosticată cu leucemie.

Vreau ca toată lumea să știe că mă descurc incredibil de bine și că mă lupt cu chimioterapia„, a scris ea la vremea respectivă.

Aycox a împărtășit actualizări periodice cu privire la tratamentul ei, dezvăluind spiritul ei hotărât, puterea și simțul umorului. Actrița spunea în luna martie a acestui an că a început din nou chimioterapia.

„Bună tuturor! Doar o actualizare rapidă, sunt bine! Această nouă chimioterapie a fost un pic mai grea decât mă așteptam. M-am simțit foarte rău de când am început și vederea mea a fost slabă. S-ar putea să nu răspund la toate mesajele, dar cu siguranță voi încerca și îmi place să citesc cuvintele voastre de încurajare”, a scris Nicki Aycox, la vremea respectivă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton