Homepage  / Vedete / Vedete străine

Nicolas Cage a cerut anularea căsătoriei. Decizie uluitoare, la doar patru zile după depunerea actelor

Nicolas Cage a cerut anularea căsătoriei. Decizie uluitoare, la doar patru zile după depunerea actelor

de Redactia Tvmania

 După ce Nicolas Cage era hotărât să mai dea o șansă căsătoriei, acesta depunând sâmbătă formularele necesare pentru a face acest pas în Clark County, Nevada, se pare că actorul s-a răzgândit. 

Acesta a cerut anularea celei de-a patra căsătorii, la doar patru zile după ce și-a unit destinul cu Erika Koike. Asta reiese din documentele depuse la o instanță din Las Vegas, obținute de tmz.com.  

Nicolas Cage și Erika Koike s-au căsătorit pe 23 martie, în Las Vegas, și în aceeași zi au depus actele în acest sens. La doar patru zile distanță, actorul a cerut în instanță anularea căsătoriei. Motivele acestei decizii sunt deocamdată necunsocute. 

De profesie makeup artist, aceasta a fost văzută prima dată în compania actorului în timp ce acesta filma în Puerto Rico. Vârsta și alte detalii despre ea nu se cunosc, încă, dar este evident că ea e mult mai tânără decât Cage, preferând să stea departe de atenția presei. Potrivit IMDB, Erika apare pe genericul de final al scurtmetrajului “Hankikanto” (2012).

Nicolas Cage a mai fost căsătorit de trei ori, cel mai mult, 12 ani, cu Alice Kim, din 2004 până în 2016. Ei au un fiu, Kal-El, născut pe 3 octombrie 2005. Anterior, Cage a fost căsătorit cu actrița Patrricia Arquette (50 de ani), între 1995 și 2001, și cu Lisa Marie Presley (51 de ani), dar mariajul a rezistat doar trei luni, în 2002.
Nicolas Cage a câştigat un premiu Oscar pentru rolul din “Leaving Las Vegas” (1995) şi a fost nominalizat pentru interpretarea din “Adaptation” (2002). 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton