Homepage  / Vedete străine

Nicolas Cage a devenit tată pentru a treia oară! Soția lui, Riko Shibata, a născut o fetiță

Nicolas Cage a devenit tată pentru a treia oară! Soția lui, Riko Shibata, a născut o fetiță

de Roxana Mirea,

Nicolas Cage, în vârstă de 58 de ani, a devenit tată pentru a treia oară. Soția lui, Riko Shibata, a născut o fetiță, devenind astfel mamă pentru prima dată. Micuța a venit pe lume ieri, 7 septembrie, iar numele pe care îl va purta este August Francesca.

Nicolas Cage a devenit tată pentru a treia oară

A venit pe lume fetița lui Nicolas Cage și a soției lui, Riko Shibata! Actorul, în vârstă de 58 de ani, și soția sa, în vârstă de 27 de ani, au devenit părinții primului lor copil împreună. Micuța August Francesca Coppola Cage, a venit pe lume miercuri, 7 septembrie, în Los Angeles, a confirmat un reprezentant al cuplului pentru People.

„Nicolas și Riko sunt fericiți să anunțe nașterea fiicei lor„, a spus reprezentantul lor. „Mama și fiica se simt bine”.

Fetița este primul copil al lui Riko și al treilea al lui Cage, care mai are doi fii: pe Kal-El, în vârstă de 16 ani, și pe Weston, în vârstă de 31 de ani.

În ianuarie, s-a aflat vestea că Nicolas Cage și Riko Shibata așteaptă primul lor copil împreună. „Viitorii părinți sunt încântați!”, a declarat atunci un reprezentant.

Actorul a împărtășit apoi, în aprilie, vestea că va avea o fetiță, în timp ce promova filmul „The Unbearable Weight of Massive Talent” în emisiunea „The Kelly Clarkson Show”.

Voi anunța o veste mare pentru toată lumea”, a spus el. „Voi avea o fetiță”. La începutul acestui an, starul a declarat pentru Access Hollywood că este „extrem de încântat” să fie din nou tată.

„Băieții mei au crescut și mi-e dor să merg la magazinul de jucării. Mi-e dor să cânt cântece de leagăn și să mă legăn în balansoar”, a declarat el la începutul acestei luni.

Câștigătorul premiului Oscar s-a căsătorit cu Riko în timpul unei „nunți foarte restrânse și intime la hotelul Wynn din Las Vegas” pe 16 februarie anul trecut.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton