Homepage  / Vedete străine

Nicolas Cage, despre cea mai întunecată perioadă din viața lui. Cum a scăpat de datoriile uriașe

Nicolas Cage, despre cea mai întunecată perioadă din viața lui. Cum a scăpat de datoriile uriașe
6

de Roxana Mirea,

Nicolas Cage a vorbit despre una dintre cele mai întunecate perioade din viața lui, când avea datorii de 6 milioane de dolari. Actorul a mărturisit ce a făcut pentru a achita întreaga datorie. N-a luat în considerare nici măcar o clipă declararea falimentului.

Nicolas Cage, despre momentul în care avea datorii de 6 milioane de dolari

Nicolas Cage își amintește cum a depășit dificultățile financiare din trecut. În cadrul emisiunii „60 Minutes”, difuzată duminică de CBS, câștigătorul premiului Oscar și-a amintit că avea datorii de 6 milioane de dolari după ce piața imobiliară s-a prăbușit, continuând să muncească zi de zi pentru a plăti ceea ce datora.

Am suprainvestit în imobiliare… Piața s-a prăbușit și nu am putut să ies la timp. Am plătit totul, dar se strânseseră circa șase milioane de dolari. Nu am declarat niciodată faliment”, a explicat Cage, în vârstă de 59 de ani, potrivit People.

Jurnalista Sharyn Alfonsi a spus apoi: „Trebuie să fi fost o perioadă neagră pentru tine”. Cage a răspuns: „A fost întunecată, cu siguranță” și a împărtășit că rolurile din acea perioadă l-au ajutat „fără îndoială” să treacă peste ea.

Canada News – September 9, 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Munca a fost întotdeauna îngerul meu păzitor. Poate că nu a fost o muncă de top, dar tot muncă a fost”, a spus el.

De asemenea, Cage a apărat șirul adesea criticat de filme pe care le-a făcut în acea perioadă: „Chiar dacă filmul este în cele din urmă prost, ei știu că nu mă prefac, că îmi pasă de fiecare dată.”

„Tot ceea ce câștigasem aproape dispăruse”

Actorul lui „Renfield” și-a exprimat acest sentiment într-un interviu acordat anul trecut revistei GQ, spunând: „Când făceam patru filme pe an, unul după altul, tot trebuia să găsesc ceva în ele pentru a putea da totul. Nu au funcționat toate. Unele dintre ele au fost grozave, cum ar fi Mandy, dar altele nu au funcționat.”

„Dar niciodată nu am renunțat”, a spus Cage. „Așa că, dacă a existat o concepție greșită, asta a fost. Că făceam asta fără să îmi pese. Îmi păsa.”

În august 2019, Cage a povestit pentru The New York Times Magazine despre faptul că lua roluri pe bandă rulantă din motive financiare.

Nu pot să intru în detalii, procente sau rapoarte, dar da, banii sunt un factor. Voi fi direct în legătură cu asta. Sunt momente când banii sunt un factor mai important decât în alte dăți. Totuși, trebuie să simt dacă filmul funcționează pentru mine, dacă pot să ofer ceva care să fie plăcut de urmărit. Nu e un secret că au existat greșeli din trecutul meu pe care a trebuit să le corectez. Greșeli financiare s-au întâmplat pe piața imobiliară, când tot ceea ce câștigasem aproape dispăruse”, a declarat actorul.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton