Homepage  / Muzică

Nicole Cherry a lansat un nou single, „Cuvintele tale”

Nicole Cherry a lansat un nou single, „Cuvintele tale”

de Redactia Tvmania

Tânăra cântăreaţă Nicole Cherry, care s-a lansat în urmă cu 3 ani pe piaţa muzicală din România şi care a cucerit rapid topurile cu primul ei single, “Memories”, are o piesă nouă, „Cuvintele tale”, care beneficiază de un videoclip regizat de Iura Luncaşu.

nicole-cherry1Piesa face parte de pe coloană sonoră a „FestiGal-ului”, un spectacol unic care aduce pe aceeași scenă cele mai iubite vedete din lumea muzicii de la noi (printre ele şi Smiley), elemente de teatru, musical, circ și improvizație, dansatori și acrobați. Evenimentul intitulat „FestiGal. Am un vis” va avea loc la Sala Polivalentă din Capitală, în zilele de 1 și 2 decembrie 2016.

„Sunt cu adevărat mândră de faptul că interpretez piesa ce reprezintă evenimentul „FestiGal”, cel mai amplu proiect la care am luat parte, până acum. “Cuvintele tale” este compusă chiar de mine, alături de Şerban Cazan şi Dorian (HaHaHa Production) şi este o piesă în care am pus mult suflet. Abia aştept să urc pe scenă, la începutul lunii decembrie, alături de colegi de breaslă, dar şi de oameni talentaţi din teatru sau dans. Proiectul FestiGal este despre toate artele adunate pe o singură scenă, iar publicul va avea parte de multe, multe surprize”, a declarat Nicole.

Vedeţi aici videoclipul “Cuvintele tale”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vH0TscUtkD4[/youtube]

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Alte articole:

1. Nicole Cherry şi Connect-R au lansat piesa „Se poartă vara”

2. Nicole Cherry a lansat videoclipul piesei „Cine iubeşte”

3. Nicole Cherry cântă pentru Disney Channel România

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton