Homepage  / Muzică

Nicole Cherry a lansat videoclipul „Uneori”

Nicole Cherry a lansat videoclipul „Uneori”
4

de Redactia Tvmania

După „Se poartă vara” şi „Cuvintele tale”, tânăra cântăreaţă Nicole Cherry (18 ani) revine pe piaţa muzicală cu o nouă piesă în limba română, „Uneori”, la care a filmat şi un videoclip în regia lui Iura Luncaşu (care şi-a pus, în trecut, amprenta asupra telenovelelor româneşti de la Acasă).

Piesa a fost compusă de mine, împreună cu Şerban Cazan şi Dorian, adică echipa Hahaha Production, cu care am rezonat de la primele mele idei, până la producţia finală, şi cărora le mulţumesc, pentru toată încrederea acordată. Sper ca noul meu single să vă ajungă la suflet, pentru că reprezintă sentimentele mele, puse pe note muzicale”, a declarat Nicole pe care aţi văzut-o în urmă cu câţiva ani la „Te cunosc de undeva!” (Antena 1).

Nicole Cherry 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

La filmările clipului, Nicole şi-a dorit să aibă alături o parte din fanii ei.

Videoclipul este de mare efect, cu multă distracţie şi un scenariu, pe alocuri, amuzant. Ca la „Cuvintele tale”, şi de această dată, pentru „Uneori” am lucrat cu Iura Luncaşu, un adevărat profesionist, alături de care am făcut o super echipă. Mi-am dorit să am alături o parte din fanii mei, care au jucat spectaculos şi pe care i-am şi cunoscut cu această ocazie”, a mai zis artista.

Videoclipul “Uneori” poate fi urmărit aici:

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton