Homepage  / Vedete româneşti

Nicole Cherry, apariție senzuală printre TikTok-eri. Cântăreața a fost invitată în Buzz House

Nicole Cherry, apariție senzuală printre TikTok-eri. Cântăreața a fost invitată în Buzz House

de Redactia Tvmania

Prima săptămâna în „Buzz House”, un proiect conținut pentru devoratorii de Tik Tok și nu numai, a fost una cu adevărat memorabilă.Printre invitații speciali care au avut parte de situații mai neobișnuite, s-a numărat și Nicole Cherry, care a susținut și un moment artistic de altfel. Iar costumația cântăreței a fost una pe măsură!

Unii dintre cei mai mari Tik Tok-eri din România sunt implicați împreună cu Global Talent United și GLOBAL RECORDS într-un proiect special, „Buzz House”, al cărui scop principal este să arate lumii întregi secretul din spatele contentului viral de pe Tik Tok.

Până pe 31 iulie, Vlad Neamțu, Denis Matros, Jasmine Saraj, Alexa’s Story, Cezara Cristescu și Claudisky vor locui în aceeași casă, situată pe malul lacului Snagov unde vor avea parte de multe challenge-uri și situații amuzante.

Graure, Olivia Addams, Minelli, Antonia & Alex Velea s-au numărat printre invitații speciali care au avut parte de situații mai neobișnuite. Și Nicole Cherry a avut parte de momentul ei special în „Buzz House”, iar ținuta artistei a fost una la fel de specială. Cântăreața a purtat pantaloni în stil cawboy, cu un model alb-negru, în timp ce în partea de sus a optat pentru un sutien negru, extrem de senzual. Nicole Cherry a și jucat alături de Tik Tok-eri mima cu… cătușe.

Întregul proiect filmat are și un prezentator, pe fiul celebrului Ștefan Bănică jr. Radu Ștefan Bănică este „amfitrionul” din „Buzz House”, cel care le prezintă celor șase Tik Tok-eri probele prin care trebuie să treacă.

Ce s-a întâmplat în prima săptămână de „Buzz House”?

În timp ce Claudisky ne-a arătat că se poate face curățenie îmbrăcat în costum de scafandru, fetele au realizat un fashion show și o ședință foto în care protagoniști au fost băieții-machiați cum nu s-a mai văzut.

Mai mult, Tik Tok-erii au început să filmeze videoclipul piesei Bifa și au gândit propriul dans pentru acest moment.

Și dacă Minelli a jurizat un mic concurs de gătit, în care Vlad Neamțu, Denis Matros, Jasmine Saraj, Alexa’s Story, Cezara Cristescu și Claudisky s-au străduit să gătească preparate delicioase, gimnasta Larisa Iordache a venit în Buzz House să facă sport împreună cu cei șase influenceri de pe Tik Tok, spunându-le cât de important este să aibă o viața sănătoasă şi testându-le rezistenta sportivă.

S-au stropit cu pistoalele cu apă, au sărit în piscina cu sute de bile colorate, au jucat șotronul, leapșa, au făcut challange-ul „explode the watermelon” cu elastice, retrăind din nou perioada copilăriei.

Într-una dintre zile, vlogger-ul Gami a fost alături de ei şi i-a provocat la „ adevăr sau provocare” de unde s-au aflat multe detalii picante despre cei 6 membri. Aventura nu se opreşte aici, mai au la dispoziţie încă o săptămână, timp în care îi vor aştepta multe provocări şi surprize. Oare ce a mai pregătit echipa pentru ei?

Cifrele generate în online după prima săptămână:

– 16,3 milioane views pe hashtagul #BuzzHouse

– BIFA a devenit sunet oficial Tik Tok

– 16.800 videos pe Tik Tok create pe piesa „BIFA”

– 61.000 followers pe Tik Tok într-o săptămână

– 800.000 likeuri în total pe contul Tik Tok

Întreaga experiență din “Buzz House” este filmată, iar fanii celor șase Tik Tokeri pot urmări ce se întâmplă pe canalul de Tik Tok @Buzzhousegeneration, pe Instagram @buzz.house și pe canalele influencerilor. De asemenea, fanii pot urmări episoadele zilnice pe canalul oficial YouTube, care vor conține cele mai importante momente petrecute în „Buzz House”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton