Homepage  / Vedete româneşti

Nicole Cherry, confesiuni dureroase despre bunica ei. Ce regretă cel mai mult

Nicole Cherry, confesiuni dureroase despre bunica ei. Ce regretă cel mai mult
8

de Roxana Mirea,

Nicole Cherry radiază de fericire de când a devenit mamă. Artista are o fiică superbă, pe Anastasia, care a venit pe lume în luna decembrie a anului trecut. Totuși, în ciuda fericirii ei, Nicole Cherry ascunde în suflet o mare tristețe. Aceasta suferă enorm de mult că bunica ei nu mai este în viață și că nu a apucat s-o cunoască pe Anastasia.

Nicole Cherry, declarații dureroase despre bunica ei

Nicole Cherry a vorbit cu lacrimi în ochi despre bunica ei, care a încetat din viață în anul 2019. Artista spune că regretă cel mai mult faptul că bunica ei nu a apucat să o cunoastă pe fiica sa, Anastasia. Totuși, Nicole e fericită că ea a apucat s-o vadă reușind în viață.

Bunica înseamnă casa, locul. Se ducea și-mi făcea toate poftele. Îmi pare rău că nu a apucat să mă vadă în postura de mamă. Dar mă bucur că a apucat să mă vadă reușind în viață. Dacă ar fi acum aici, i-aș spune că am o fetiță cu ochii verzi”, a spus Nicole Cherry într-o emisiune TV, potrivit spynews.ro.

Nicole-Cherry-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Nicole Cherry este o fire mai rezervată și nu spune prea des ”te iubesc”, însă regretă că nu i-a spus mai des bunicii sale aceste cuvinte.

Își dorea să fiu iubită și fericită. S-a bucurat că am un băiat așa ca Florin, se ruga mereu pentru el. Eu mă rog în fiecare seară la ea, să mă ajute. În general sunt o fire foarte rezervată, nu prea spun „te iubesc”, dar regret că nu i-am spus asta mai des”, a mai declarat Nicole Cherry.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton