Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Nicole Cherry este însărcinată. Ce frumos a făcut anunţul: „O inimioară bate în tandem cu inima mea”

Nicole Cherry este însărcinată. Ce frumos a făcut anunţul: „O inimioară bate în tandem cu inima mea”
7

de Redactia Tvmania

Cântăreața Nicole Cherry a anunțat marți seara că este însărcinată, printr-o fotografie publicată pe contul ei de Instagram. 

Cântăreaţa este însărcinată la 22 de ani. De aproape trei ani, Nicole Cherry trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Florin Popa, un bărbat care este mai mare cu opt ani decât frumoasa cântăreaţă. Cei doi sunt în culmea fericirii, căci vor deveni în curând părinţi! 

Într-o rochie roșie, mulată pe burtică, Nicole Cherry a postat pe Instagram o fotografie cu iubitul ei, alături de un mesaj emoționant, în care își anunța fanii că urmează să devină mămică.

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a transmis Nicole Cherry pe Instagram.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Cine este iubitul lui Nicole Cherry. Ce diferență de vârstă este între ei

Iată că zvonurile s-au adeverit și cântăreața așteaptă cu nerăbdare să aducă pe lume primul copilaș alături de Florin, iubitul ei în vârstă de 30 de ani.

„Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.

El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea.. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, mărturisea Nicole Cherry, acum ceva timp.

Și mai important, tatăl ei este de acord cu relația lor, iar la rândul ei, și Nicole se înțelege bine cu părinții lui Florin.

Nicole Cherry 196083385_353202049500830_1278362051493518084_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton