Homepage  / Vedete româneşti

Nicole Cherry, primele imagini cu fetița ei. „Este minunată. Nu mai pot după ea”

Nicole Cherry, primele imagini cu fetița ei. „Este minunată. Nu mai pot după ea”
12

de Roxana Mirea,

Nicole Cherry a născut o fetiță perfect sănătoasă, sâmbătă, 27 noiembrie. Artista și iubitul ei, Florin Popa, sunt în culmea fericirii, trăind sentimentul unic de a-și strânge fiica în brațe pentru prima dată. Nicole Cherry a publicat primele imagini cu fetița ei, din spital și a mulțumit fanilor săi pentru toate mesajele frumoase pe care i le-au transmis.

Nicole Cherry, primele imagini cu fetița ei

Nicole Cherry este mai fericită ca niciodată! Artista a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar proaspăta mămică este fascinată de fiica ei. Micuța Anastasia a venit pe lume sâmbătă, 27 noiembrie. De pe patul de spital, Nicole Cherry a transmis că atât ea, cât și cea mică sunt bine.

Este minunată. Nu că este a mea, dar este minunată. M-am topit, nu mai pot după ea. Doamne, ce frumos! Mulțumesc pentru mesaje, am primit enorm de multe! Vă mulțumim pentru toate gândurile bune și ne vedem curând”, a spus Nicole Cherry prin intermediul unui Insta Story, de pe patul de spital.

Suntem bine”, a scris artista tot pe Instagram.

De asemenea, ea a publicat și o imagine în care apare alături de fiica ei, în dreptul căreia a scris: „Totul❤️ 27.11.2021”

nicole cherryIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Ce spunea Nicole Cherry, înainte să nască

Pe la începutul lunii noiembrie, Nicole Cherry a organizat pe Instagram o sesiune de întrebări și a răspuns la curiozitățile internauților. Cineva a vrut să știe cum este bebelușul, iar artista a spus că are impresia că cea mică vrea să vină pe lume mai repede. Cert este că a avut dreptate, pentru că tot Nicole a spus că Anastasia ar trebui să vină pe lume la începutul lunii decembrie.

Se mișcă în toate direcțiile posibile. Am împresia câteodată că nici ea nu mai are răbdare și parcă vrea să iasă. Îi spun mereu: „Stai acolo, stai acolo, că mai avem puțin”, a spus artista, la acel moment.

Chiar nu mă pot plânge de nimic. În comparație cu alte femei și tot ce aud că li s-a întâmplat altora , chiar am avut o sarcină extrem de ușoară și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Mă așteptam ca de la 7 luni încolo să fie mai greu, dar nu a fost deloc greu. În schimb, astea ultimele 3 săptămâni nu mai este așa ușor. S-a mărit și practic nu mai are loc și a început să mă doară ba o coastă, ba spatele. E mai greu. Stau ce stau și după mă pun în pat”, mai mărturisea Nicole Cherry pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton