Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Nicole Cherry se pregătește de nuntă! Cum arată rochia de mireasă a artistei

Nicole Cherry se pregătește de nuntă! Cum arată rochia de mireasă a artistei
7

de Redactia Tvmania

Nicole Cherry este însărcinată în 4 luni și așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului copil. Cu toate astea se pare că tânăra a început să organizeze și uneveniment foarte important din viața sa: nunta!

Cu toate că nu demult, Nicole Cherry susținea că nu se grăbește să facă pasul cel mare, iată că artista a început totuși să se pregăteacă pentru această ocazie unică. Recent, artista a publicat în mediul online primele imagini cu rochia de mireasă, semn că a început deja organizarea pentru ziua cea mare. 

Nicole Cherry declara de curând că nu se grăbește să se căsătorească cu tatăl copilului ei, Florin Popa, însă se pare că pregătirile au început din timp:

„Nu ne-am căsătorit. Am așteptat să treacă pandemia pentru că ne-am dorit ca acest eveniment (nunta – n.r.) să se desfășoare într-un mod normal și să ne bucurăm de absolut toți oamenii pe care vrem să-i avem la evenimentele noastre. Probabil anul viitor vom face nunta. Nu vreau să grăbesc lucrurile”, spunea în urmă cu puțin timp Nicole Cherry, potrivit ciao.ro.

Cum arată rochia de mireasă aleasă de Nicole Chery

Nicole Cherry a publicat pe InstaStory câteva imagini surprinse într-un magazin cu rochii de mireasă. Vedeta nu se pregătește doar de sosirea pe lume a primului copil, ci și de nuntă. Chiar dacă afirma că nunta nu va avea loc curând, se pare că „Cireșica” a dorit să înceapă pregătirile din timp. 

Un alt semn că evenimentul ar putea avea loc anul viitor și nu anul asta este modelul de rochie ales. Nicole Cherry dorește să poarte în ziua cea mare o rochie sirenă, mulată pe corp, care să îi pună silueta în evidență. 

 

 

Nicole Cherry se pregătește de nuntă! Cum arată rochia de mireasă a artistei (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Nicole Cherry nu a mai vorbit pe marginea acestui subiect și implicit nu se cunosc alte detalii despre fericitul eveniment. Cert este însă că toți admiratorii artistei sunt cu ochii pe ea pentru a vedea dacă nunta va avea loc înainte de a naște sau după venirea pe lume a bebelușului.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton