Homepage  / Vedete româneşti

Nicole Cherry știe în ce merită să investească banii. Ce s-a întâmplat cu prima bijuterie valoroasă primită de la părinții ei

Nicole Cherry știe în ce merită să investească banii. Ce s-a întâmplat cu prima bijuterie valoroasă primită de la părinții ei
7

de Roxana Mirea,

Nicole Cherry are grijă să arate mereu ca scoasă din cutie atunci când vine vorba de aparițiile sale publice, drept urmare știe clar în ce merită să inveastească banii. Artista a fost văzută adesea purtând bijuterii deosebite atunci când participă la un eveniment. Iată ce a mărturisit Nicole Cherry despre banii pe care îi investește în bijuterii.

Nicole Cherry nu i-a cumpărat fiicei sale nicio bijuterie

Nicole Cherry a fost văzută purtând adesea bijuterii superbe la evenimentele la care participă. Totuși, artista preferă să investească cu măsură în accesoriile prețioase. Ba chiar, Nicole Cherry nu i-a cumpărat fiicei sale, Anastasia, nicio bijuterie, până acum. Desigur, tot ea a explicat și care este motivul.

I-am cumpărat o singură pereche de cerceluși, dar de fapt nu i-am cumpărat eu, i-a cumpărat soțul meu, pe care i-am și schimbat după câteva zile după ce am putut să schimbăm acei cercei de la spital. După ce i-au făcut găurile în urechi, la spital, i-am mai ținut pe aceia câteva zile și imediat după i-am schimbat”, a povestit artista, pentru ego.ro.

Sunt o investiție, dar în afară de cercei nu i-am luat nimic. Îmi este greu pentru că îmi este și frică să nu o strângă, e încă mică. Dar are de la mama ei ce să poarte nu îmi fac griji de ea. E adevărat că nu mai e așa mică, e chiar deja măricică. Și eu mă uit la ea și nu îmi vine să cred cât de repede a crescut. Nu îmi vine să cred. E tare-tare, aș numi-o periculoasă. Așa mai din popor un pic”, a mai spus Nicole Cherry.

nicole-cherry-primele-declaratii-despre-o-a-doua-sarcina-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Când a primit Nicole Cherry prima bijuterie valoroasă

Nicole Cherry a mărturisit că a primit prima bijuterie valoroasă de la părinții ei în momentul în care a împlinit vârsta de 18 ani. Este vorba despre o brățară, pe care spune că trebuie să o ducă la reparat.

Eu am avut prima bijuterie la 18 ani. A fost o brățară pe care o am și acum. Bine că mi-ai adus aminte de ea, căci trebuie să o duc să-i facă o mică reparație, pentru că nu se mai închide foarte bine. Aveam des acest vis, cum că îmi pierd brățara. Ea fiind și de o valoare mai mare, eram foarte stresată. Așa că am preferat să nu o mai port până nu o repar, că știu eu că e la loc sigur”, a mai povestit Nicole Cherry.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton