Homepage  / Articole

Nicole Duţu, o „scorpie” îndrăgostită

Nicole Duţu, o „scorpie” îndrăgostită

de Redactia Tvmania

Fanii telenovelei „Narcisa sălbatică” au desoperit un nou personaj negativ, plin de farmec, interpretat de Nicole Duţu. Fostă prezentoare de ştiri, acum actriţă şi scriitore, Nicole ne-a mărturisit că e îndrăgostită şi că personajul ei va păţi la fel.

.

În urmă cu câţiva ani prezenta ştiri la Prima TV, după juca în serialele „Clanul Sprânceană” şi „Vocea inimi” de la Antena 1. Şi tot aici Nicole Duţu a a revenit cu rolul din „Narcisa Sălbatică”, unde interpretează un personaj negativ savuros.

„Mi-a plăcut să prezint ştiri, dar parcă mă distrează mai mult să le inventez, dată fiind pasiunea mea pentru scris”. Cum a reacţionat când i s-a oferit rolul Elizei din „Narcisa sălbatică”? Simplu: „M-am bucurat, îmi era dor de actorie şi primesc foarte multe felicitari, printre care şi cea cum că rolul mi s-ar potrivi manuşă. Având in vedere că e un rol de scorpie, nici nu ştiu dacă să o iau sau nu ca pe un compliment. Sigur că m-am uitat şi la alte scorpii. Preferata mea, regina scorpiilor e Alexis din „Dinastia”, care era adorabilă”, mărturiseşte Nicole. Cât despre personajul ei, „aşteptaţi-vă la multe intrigi şi, de ce nu, la o poveste de dragoste”, spune ea.

.

Mereu îndrăgostită

Dacă personajul ei se va îndrăgosti în telenovelă, rămâne de văzut, însă actriţa (care a fost căsătorită cu ziaristul Cornel Nistorescu) trăieşte o poveste de dragoste.

„Am o relaţie cu muzicianul Nick Feldman. Nu e conte, cum s-a scris, e onorabil, un titlu pe care l-a primit atunci când tatăl său a fost făcut Lord de către prim-ministrul Margaret Thatcher”. Pe viitor plănuieşte să scrie romane de dragoste şi să călătorească. „Sunt pasionată de călătorii, de tot ce-i nou, sunt foarte curioasă, fratele meu mă numeşte în glumă Cristofor Columb. Am călătorit mult şi ador în continuare să bat lumea în lung şi-n lat. Îmi ami plac întâlnirile autentice, în care se produce clickul cu o altă fiinţă umană. Aşa că pot să fac orice, importantă e compania, să fie una cu care sufletul meu să vibreze. Îmi plac oamenii cu care râd. Dacă râd uşor cu cineva, porţile inimii mele se deschid ca prin farmec”, a încheiat Nicole.

.

Alte scorpii de la TV

Oana Zăvoranu în „Numai iubirea” a jucat-o pe Andreea Damaschin, o starletă dornică să se afirme. Deşi Oana nu avea studii de actorie, a făcut un personaj care a rămas în istoria tv.

Elvira Deatcu în “Lacrimi de iubire”, “Cu un pas înainte”, “Daria, iubirea mea”. Actriţa a avut ocazia să joace mai multe personje negative, mai ales că i se potrivesc foarte bine.

Cătălina Mustaţă din “Iubire ca în filme”. Deşi a interpretat şi roluri „cuminţi”, cel al Elvirei Varga a fost unul care a adus-o în atenţia telespectatorilor iubitori de telenovele.

Cosmina Păsărin în “Chiquititas” şi „Băieţii buni”. Fostă concurentă la “Vara ispitelor”, Cosmina dă bine în roluri negative şi a jucat de fiecare dată excelent.

Dana Măgdici din “Secretul Mariei”. A interpretat-o pe Ruxandra, rivala Mariei la inima lui Octavian. Actriţa a reuşit să-şi facă credibil personajul, însă a cam renunţat la actorie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton