Homepage  / Știri

Nicole Duţu va publica un roman

Nicole Duţu va publica un roman

de Redactia Tvmania

Actriţa Nicole Duţu, interpreta Elizei în noua telenovelă de la Antena 1, „Narcisa sălbatică”, ne-a explicat că are de gând ca – după terminarea producţiei la acest proiect – să publice un roman de dragoste, la care lucrează de ceva vreme.

„În ultimul an şi jumătate, am lucrat la un roman de dragoste, pe care mi-am canalizat toate forţele. La finalul filmărilor pentru «Narcisa sălbatică», intenţionez să-l termin şi să-l public în limba română mai întâi, într-un gest de fidelitate pentru cititoarele din România. Vorbesc cu multe fete şi femei, care tânjesc după un roman de dragoste. Sper să le aduc o poveste cât de curând”, ne-a povestit aceasta.

Nicole – care a mai jucat, tot la Antena 1, în serialele „Vocea inimii” şi „Clanul Sprânceană” – a primit oferte de a juca în „telenovele britanice”, dar spune că „nu mi-am simţit inima deschisă să joc telenovelă în cultura altei ţări”.

„Există un agent pe actorie la Londra, care m-a aşteptat să termin ultimele studii pe care le-am făcut acolo (în tehnica romanului)”, ne-a explicat actriţa. Nicole a mai jucat, tot la Antena 1, în serialele „Vocea inimii” şi „Clanul Sprânceană” şi este fosta soţie a lui Cornel Nistorescu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton