Homepage  / Vedete / Vedete străine

Nicole Kidman a prins gustul serialelor. Actrița va juca într-o nouă producție marca Amazon

Nicole Kidman a prins gustul serialelor. Actrița va juca într-o nouă producție marca Amazon

de Ioana Maria,

Nicole Kidman tocmai a semnat contractul pentru o nouă producție marca Amazon. Celebra actriță va juca unul dintre cele două roluri principale din serialul „Pretty Things”, o ecranizare după Janelle Brown. 

Puternica platformă de streaming a cumpărat drepturile de adaptare a romanului care va fi lansat pe 21 aprilie de prestigioasa Random House și pe care cineva l-a descris ca pe „o narațiune palpitantă, cu numeroase nivele de desfășurare”. Acțiunea sa, plasată în apropierea Lacului Tahoe, se concentrează asupra a două femei puternice, ale căror vieți au fost răvășite și care încearcă să supraviețuiască unei confruntări încleștate, urmată de decepții și distrugeri, în care sunt prinse fără scăpare.

Ceea ce părea o inofensivă apropiere între o escroacă rătăcitoare și o bogătașă influentă se transformă curând într-un joc dur și periculos, la baza căruia se află o răzbunare îndelung plănuită. Încă nu se știe care dintre cele două personaje va fi jucat de Nicole Kidman. Adaptarea va fi realizată de romanciera Janelle Brown, care va fi și producător executiv, iar regia va fi semnată de Reed Morano (care a realizat și câteva episoade din „Povestea slujitoarei” și care va fi, la rândul său, producătoare). Serialul este prima colaborare dintre Nicole Kidman și platforma Amazon, implicată în noul serial și prin compania pe care a fondat-o în 2010, Blossom Films, care va fi, de asemenea, producător executiv.  

Cel mai nou și așteptat titlu din filmografia actriței este serialul „The Undoing”, creat de David E. Kelley („Ally McBeal”, „Marile minciuni nevinovate”) programat să aibă premiera la HBO în această primăvară, în care Nicole Kidman joacă alături de Hugh Grant, în rolul soțului ei, și de Donald Sutherland. Actrița australiană mai are în proiect și un alt serial, ecranizare după romanul lui Liane Moriarty, „Nine Perfect Strangers” (în care joacă și Melissa McCarthy). Acesta se află în pre-producție și va fi adaptat și difuzat de platforma Hulu.  

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton