Homepage  / Vedete străine

Nicole Kidman a strălucit pe covorul roșu de la premiera filmului „Being the Ricardos”

Nicole Kidman a strălucit pe covorul roșu de la premiera filmului „Being the Ricardos”
11

de Roxana Mirea,

Nicole Kidman a strălucit într-o rochie albă elegantă la premiera filmului „Being the Ricardos”, eveniment care a avut loc joi, 2 decembrie, la New York. Desigur, nici actorul Javier Bardem nu a fost mai prejos. Când va avea premiera „Being the Ricardos”, filmul despre cuplul de la Hollywood, Lucille Ball și Desi Arnaz.

Nicole Kidman a strălucit la premiera filmului „Being the Ricardos”

Nicole Kidman, în vârstă de 54 de ani, a atras toate privirile la premiera filmului, „Being the Ricardos”, eveniment care a avut loc pe data de 2 decembrie, la New York. Actrița a purtat o rochie albă, simplă, cu fundițe negre în talie. De asemenea, nici Javier Bardem (52 de ani), care-l interpretează pe Desi Arnaz, nu s-a lăsat mai prejos și a arătat foarte elegant în costumul lui.

Being the Ricardos” este regizat de Aaron Sorkin și produs de studiourile Amazon. Pelicula ni-i prezintă pe celebrii Lucille Ball (Nicole Kidman) și Desi Arnaz (Javier Bardem). În anii ’50-’60, cele două vedete au format un cuplu extrem de îndrăgit pe micul ecran, dar și în viața reală.

Filmul va fi lansat pe 10 decembrie în Statele Unite și pe Amazon Prime Video pe 21 decembrie. Din distribuție mai fac parte și Nina Arianda în rolul lui Vivian Vance și J.K. Simmons, în rolul lui William Frawley.

‘Being the Ricardos’ New York PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Nicole Kidman, despre rolul lui Lucille Ball

Acțiunea filmului „Being the Ricardos” este plasată în timpul unei săptămâni de filmări la serialul „I Love Lucy”, un mare succes în epocă, recompensat cu patru premii Emmy. Acesta a avut șase sezoane, a fost difuzat între anii 1951 și 1957 și a transformat-o pe Lucille Ball într-o vedetă extrem de iubită de public.

„Toate lucrurile care se întâmplă în film s-au întâmplat în viața reală”, a spus Aaron Sorkin la premiera filmului „Being the Ricardos”, la New York, potrivit Vanity Fair. „Cu acest film, am vrut să arăt că Lucille Ball și Desi Arnaz nu semănau deloc cu personajele pe care le interpretau. Atunci când le ceri oamenilor să se gândească la Lucille Ball și Desi Arnaz, și-i vor imagina pe Lucy și Ricky Ricardo. Le este foarte greu să separe personajele de oamenii din viața reală. Vreau ca oamenii să vadă contrastul.”

Deși filmul omite momente emblematice specifice din sitcom, Sorkin găsește spațiu pentru câteva, inclusiv celebra scenă în care sunt storși strugurii din episodul în care Lucy Ricardo încearcă să obțină un rol într-un film italian. „Aaron nu era interesat de o copie exactă a lui Lucy, dar pentru scena strugurilor, am simțit că este important să o copiez pentru a o înțelege mai mult pe Lucille în timp ce interpreta un personaj”, a spus Nicole Kidman. „Am studiat fiecare expresie facială și fiecare mișcare pe care a făcut-o. Voiam s-o interpretez corect.”

Ce dificultăți a întâmpinat Nicole Kidman

Cu trei luni înainte de începerea filmărilor, Nicole Kidman a luat lecții pentru a învăța să vorbească exact ca Lucille Ball, în tonalitate joasă, dar să imite și vocea înaltă a lui Lucy Ricardo.

„A fost terifiant! Era total în afara zonei mele de confort”, a spus ea despre a învăța să vorbesc ca Lucy Ricardo. „De obicei nu stau acasă, dar eram în izolare în Australia, așa că mă pregăteam de câteva luni. Stăteam în sufragerie și mă uitam la „I Love Lucy” – și îmi spuneam: „Pfff, cum o să reușesc să fac asta?” Făceam tot ce puteam! Dar, după ce am exersat mult timp, s-a întâmplat fizic și emoțional.”

A vorbi ca Ball a fost o provocare pentru Kidman. „Lucille era o fumătoare înrăită, așa că avea o voce mult mai joasă decât a mea. Am putut lucra cu antrenorul meu, care m-a ajutat să-mi cobor vocea. Și am făcut asta și pentru rolul Virginiei Woolf [în „The Hours”]. Deci, mai făcusem asta înainte. Ca actor, este ceva ce înveți când ești la școala de teatru și atunci îți spui: „O Să-mi folosească asta vreidată?”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton