Homepage  / Vedete străine

Nicole Kidman, criticată după ce a apărut pe coperta revistei Vanity Fair. „Sunt șocată că a acceptat asta”

Nicole Kidman, criticată după ce a apărut pe coperta revistei Vanity Fair. „Sunt șocată că a acceptat asta”

de Roxana Mirea,

Nicole Kidman, în vârstă de 54 de ani, a stârnit un val de reacții după ce a apărut pe coperta revistei Vanity Fair într-o ținută sumară. Fanii actriței s-au împărțit în două tabere: cei care îi critică apariția și cei cărora le place. În plus, mai mulți internauți au spus că, pe lângă ținuta „nepotrivită”, imaginea actriței ar fi și prea editată.

Nicole Kidman, criticată după ce a apărut pe coperta revistei Vanity Fair

Nicole Kidman a pozat pe coperta revistei Vanity Fair într-o ținută semnată Miu Miu, formată dintr-o fustă scurtă și un top asortat, ce-i lasă la vedere abdomenul tonifiat, despre care fanii susțin că este „prea editat în Photoshop”. Imaginea actriței stârnit un val de reacții, iar fanii n-au ezitat să o acuze că pare desprinsă din videoclipul „Baby One More Time” al lui Britney Spears, scrie filmnow.ro.

În plus, o parte dintre internauși consideră că o astfel de apariție nu îi face cinste lui Nicole, care este  nominalizată la premiile Oscar, la categoria cea mai bună actriță în rol principal. „Este o actriță nominalizată la Oscar. De ce s-ar îmbrăca ca o școlăriță?”, „Am vrea să știm conceptul din spatele acestei ședințe foto, nu-l înțelegem”, au comentat fanii.

Nicole Kidman este foarte frumoasă, dar felul în care e îmbrăcată… Sunt șocată că a acceptat asta”, a mai comentat un alt internaut, în timp ce alții nu s-au putut abține să nu exclame: ”absolut îngrozitor” sau ”oribil”. Pe de altă parte, au fost și fani care au sărit în apărarea actriței: „Oamenii vor vorbi mereu. Nicole arată extraordinar.”

Nicole Kidman, nominalizată la premiile Oscar

Nicole Kidman este nominalizată la premiile Oscar pentru a cincea oară în carieră. Ea, Idris Elba, Penelope Cruz, Kristen Stewart, Andrew Garfield, Michaela Jae Rodriguez, Benedict Cumberbatch și Simu Liu au pozat pentru Vanity Fair, într-o ediție specială ce sărbătorește personalitățile care au depășit granițele de la Hollywood.

După ce a aflat că este nominalizată la Oscar, Nicole Kidman a publicat un mesaj pe Instagram.

WOW! Sunt copleșită! Luam micul dejun cu familia mea când au venit nominalizările. Ce mod frumos de a afla! Împărtășesc asta cu ei, Javier, J.K., Nina și cu toată distribuția, precum și cu Aaron Sorkin, deoarece nominalizarea este a noastră. Acesta a fost cel mai greu rol pe care l-am făcut vreodată și să fiu onorată în acest fel este de apreciat.

Lucie Arnaz și Desi Arnaz Jr, vă mulțumesc că ați avut încredere în mine cu ocazia de a vă interpreta mama. Lucille Ball este una dintre cele mai mari personalități de la Hollywood. Era mereu înaintea timpului ei. De la actriță la producător, până la șef de studio, mamă și soție, ea este o inspirație extraordinară! Mulțumesc Lucille Ball”, a scris Nicole Kidman pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton