Homepage  / Știri

Nicole Kidman duce dorul copiilor adoptaţi

Nicole Kidman duce dorul copiilor adoptaţi

de Redactia Tvmania

Actriţa Nicole Kidman (43 de ani) nu este deloc mulţumită de faptul că Isabella (18 ani) şi Connor (15 ani) – copiii pe care i-a adoptat alături de fostul ei soţ, Tom Cruise – locuiesc cu acesta, dar spune că nu are de ales.

Kidman (care este căsătorită cu Kieth Urban din anul 2006) a explicat, în revista britanică „Hello!”, că aceştia „locuiesc cu Tom, a fost alegerea lor. Mi-aş dori foarte mult să stea cu noi, dar ce poţi să faci?”. Actriţa mai spune că îşi umple viaţa alături de fetiţa ei, Sunday (2 ani): „Este ceva minunat ca la 43 de ani să ai un copil de doi ani şi jumătate!”.

Kidman a mai clarificat şi problema numelui ciudat al acesteia („Sunday” înseamnă, în engleză, „duminică””): „Când eu şi Kieth eram singuri, duminica era ziua pe care o uram cel mai mult, pentru că atunci când nu ai pe nimeni în viaţa ta, te simţi foarte singur în fiecare duminică. După ce ne-am cunoscut, am ajuns să iubim duminica. Era ziua în care nimeni nu te deranja, puteai sta în pat, puteai face orice doreai. Şi ne-am gândit «Ce nume minunat pentru bebeluşul nostru!»”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton