Homepage  / Vedete / Vedete străine

Nicole Kidman nu crede că va mai exista sezonul 3 din „Big Little Lies” („Marile minciuni nevinovate”)

Nicole Kidman nu crede că va mai exista sezonul 3 din „Big Little Lies” („Marile minciuni nevinovate”)

de Redactia Tvmania

Șansele ca al doilea sezon  al serialului „Marile minciuni nevinovate”/„Big Little Lies” să mă apară erau deosebit de mici, având în vedere că primul sezon era adaptat după romanul scriitoarei australiene Liane Moriarty în totalitate. În final însă, grație succesului pe care l-a avut, o continuare a fost bine venită. A treia oară se pare că nu este cu noroc: într-un interviu acordat publicației „Variety”, Nicole Kidman a declarat că va fi extrem de greu să se reunească toate actrițele pentru un nou sezon.

„Cred că va fi pur și simplu foarte dificil să reușim să aducem tot grupul împreună, dar ne-ar plăcea foarte mult să facem asta”, spunea Nicole Kidman.

Meryl Streep s-a arătat atât de entuziasmată de seria HBO încât s-a alăturat distribuției fără ca măcar să citească scenariul. „Bănuiesc că trebuie să mă alătur vouă, ne-a spus, iar nouă nu ne-a venit să credem. Atât de mult își dorea să ne susțină”, a mai povestit Kidman despre colega ei de platou.

Sezonul al doilea este regizat de către Andrea Arnold, care vine în locul lui Jean-Marc Vallée, câștigător al premiului Emmy pentru primul sezon „Big Little Lies”. Andrea Arnold a câștigat de trei ori Premiul Juriului la Festivalul de Film de la Cannes pentru „Red Road”, „Fish Tank” și „American Honey”, precum și un premiu Oscar pentru scurtmetrajul ei din 2005, „Wasp”.

Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoë Kravitz, Adam Scott, James Tupper, Jeffrey Nordling și Iain Armitage se alătură lui Nicole Kidman pentru cel de-al doilea sezon Big Little Lies. Printre noile apariții se numără Douglas Smith, Martin Donovan, Poorna Jagannathan și P.J.Byrne.

Al doilea sezon al serialului „Marile minciuni nevinovate”/ „Big Little Lies” va avea pemiera anul viitor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton