Homepage  / Vedete / Vedete străine

Nicole Kidman și Javier Bardem vor juca împreună într-un nou proiect

Nicole Kidman și Javier Bardem vor juca împreună într-un nou proiect

de Redactia Tvmania

Nicole Kidman și Javier Bardem sunt în discuții pentru a interpreta celebrul cuplu hollywoodian format din Lucille Ball și Desi Arnaz, în filmul „Being the Ricardos”, regizat de Aaron Sorkin, informează Variety.com. 

 

Filmul va avea acțiunea plasată în timpul unei săptămâni de filmări la serialul „I Love Lucy”, un mare succes în epocă, recompensat cu patru premii Emmy. Acesta a avut șase sezoane, a fost difuzat între anii 1951 și 1957 și a transformat-o pe Lucille Ball într-o vedetă extrem de iubită de public. 

 

Cum fanii voiau să o mai vadă și în alte producții, „I Love Lucy” a fost urmat de serialul „The Lucy-Desi Comedy Hour”, unde Lucille Ball apărea tot împreună cu soțul ei, actorul de origine cubaneză Desi Arnaz. Acesta a fost difuzat timp de trei sezoane, între 1957 și 1960 și a fost nominalizat la premiul Asociației scenariștilor din America. Lucille Ball a jucat apoi în filmul „Lucy in London” (1966), în serialul cu 156 de episoade „The Lucy Show”, difuzat între 1962 și 1968 și nominalizat la un Glob de Aur și în serialul „Here’s Lucy”, difuzat între 1968 și 1974, în care eroina era văduvă cu doi copii adolescenți și se angaja ca secretară la biroul de avocatură al înțepatului ei cumnat, Harry Carter (Gale Gordon). Cei doi copii ai lui Lucy din serial au fost interpretați chiar de Lucie Arnaz și Desi Arnaz Jr., copiii celor doi actori. Ultima producție de succes cu Lucile Ball a fost serialul „Life with Lucy”, difuzat în 1986, care a avut un singur sezon cu treisprezece episoade. 

 

Noul film Nicole Kidman și Javier Bardem va surprinde nu doar întâmplările de pe platou, ci și numeroasele provocări apărute în timpul filmărilor la serialul „I Love Lucy”, care au pus nu o dată în pericol căsnicia de douăzeci și unu de ani a lui Lucille Ball și Desi Arnaz. Se spune chiar că cei doi actori s-au implicat în această producție tocmai pentru a se putea reconcilia, fiind atunci în toiul unui conflict. Aaron Sorkin va fi regizorul și scenaristul filmului, produs de studiourile Amazon. Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, nu se cunoaște data exactă a începerii filmărilor. 

 

Aaron Sorkin a regizat recenta peliculă Netflix „Cei șapte din Chicago”, despre care se spune că e un candidat important în cursa Oscarurilor din acest an, și este scenaristul filmelor „Rețeaua de socializare”, „Moneyball: Arta de a învinge” și „Steve Jobs”. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton