Homepage  / Vedete / Vedete străine

Nicole Kidman va fi protagonista unui nou serial produs de Hulu, „Nine Perfect Strangers”

Nicole Kidman va fi protagonista unui nou serial produs de Hulu, „Nine Perfect Strangers”

de Redactia Tvmania

Compania Hulu, cea care produce și cunoscutul serial „Povestea slujitoarei” a anunțat că va produce un nou serial, „Nine Perfect Strangers”, o adaptare a cărții cu același nume, scrisă de Liane Moriaty în 2018. Nicole Kidman este confirmată, potrivit celor de la Entertainment Weekly, ca protagonistă și producător executiv al noului serial.

Serialul va avea premiera potrivit aceleiași surse în anul 2020 și va fi scris sub atenta îndrumare a lui David E. Kelley („Marile minciuni nevinovate) și John Henry Butterworth.

Cartea „Nine Perfect Strangers” a petrecut 13 săptămâni pe lista bestseller-ului New York Times după ce a fost lansată în noiembrie anul trecut, fiind cea mai recentă lansare de succes a unui roman scris de Moriarty.

 Povestea alternativ satirică și palpitantă are loc într-o stațiune de sănătate și wellness tip boutique, care promite vindecare și transformare, în timp ce nouă locuitori de oraș stresați încearcă să ajungă pe o cale către un mod mai bun și relaxat de viață. Pe parcursul acestor 10 zile de tratament, în centrul atenției va fi directorul stațiunii, Masha (interpretat de Kidman), o femeie aflată într-o misiune de a-și revigora mintea și trupul obosite. Totuși, pe parcursul șederii lor, lucrurile vor căpăta o turnură neașteptată.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton