Homepage  / Seriale / Seriale americane

Nicole Kidman va juca într-un nou serial HBO

Nicole Kidman va juca într-un nou serial HBO

de Redactia Tvmania

Deși se află în pregătiri pentru cel de-al doilea sezon al serialului „Marile minciuni nevinovate”/„Big Little Lies”, Nicole Kidman a semnat un nou contrat cu HBO pentru a juca într-o nouă adaptare a unei cărți.

 

Actrița va  juca în miniseria „The Undoing”, bazată pe cartea „You Should Have Known”, scrisă de Jean Hanff Korelitz. Kidman va avea rolul principal, iar scenariul va fi scris de David E. Kelley, cel care a scris scenariul și pentru primul sezon al serialului „Big Little Lies”.  

Acțiunea serialului va urmări viața terapeutei Grace, care, deși plină de succes, se prăbușește complet dintr-o dată. Chiar înainte să-i fie publicat romanul, viața lui Grace este dată peste cap de o moarte violenă, un soț care dispare și alte revelații care o fac să pe aceasta să nu mai știe ce e cu ea. În ciuda problemelor publice, ea trebuie să o ia de la capăt împreună cu fiul său.

Nicole Kidman și Reese Witherspoon se vor întoarce pentru cel de-al doilea sezon al serialului „Big Little Lies” care va avea premiera abia anul viitor.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton