Homepage  / Netflix

Nicole Kidman, Zac Efron și Joey King vor juca într-o comedie produsă de Netflix

Nicole Kidman, Zac Efron și Joey King vor juca într-o comedie produsă de Netflix

de Andreea Hentea,

Netflix a cooptat deja o distribuție de vedete pentru o nouă comedie romantică, deocamdată fără titlu. Nicole Kidman, Zac Efron și Joey King vor juca într-un viitor film regizat de Richard LaGravenese, scenaristul filmului „Behind The Candelabra”, scrie deadline.com.

Acesta a scris, împreună cu Carrie Solomon, scenariul acestei comedii romantice care va fi produsă de Joe Roth, Jeff Kirschenbaum și Alyssa Altman. Netflix a cumpărat scenariul de la Carrie Solomon la începutul acestui an, ceea ce i-a atras pe Nicole Kidman, Zac Efron și Joey King spre acest proiect în care vor avea rolurile principale.

Nicole Kidman , foto Hepta

Filmul, care a primit recent undă verde, va avea în centru o insolită poveste de dragoste, în care vor fi implicați o tânără (Joey King), mama ei (Nicole Kidman) și șeful ei (Zac Efron), care este o vedetă de film. Pe parcurs, toți vor înfrunta complicațiile dragostei, sexului și definirii propriei identități. Filmările vor începe la sfârșitul acestui an.

La ce mai lucrează vedetele filmului

Nicole Kidman a jucat un personaj excentric în serialul „Nouă străini” / „Nine Perfect Strangers” (disponibil pe Amazon Prime), a întruchipat-o pe faimoasa Lucille Ball în „Being the Ricardos” (disponibil tot pe Amazon Prime), rol care i-a adus o nominalizare la Oscar, și a fost regina Gudrún în „Vikingul” / „The Northman” (2022). Noua poveste care se va vedea pe Netflix îi va da prilejul să se apropie de registrul comic.

În plus, celebra actriță australiană filmează în prezent la serialul cu șase episoade „Expats” (care va fi difuzat de Amazon Prime). Acesta aruncă o privire asupra vieții personale și profesionale a unui grup de expați, foarte apropiați unii de ceilalți, care trăiesc în Hong Kong. Alături de Nicole Kidman, din distribuție fac parte Sarayu Blue, Jack Huston, Bryan Tee și Valerie Yu.

Zac Efron revine într-o producție Netflix, după ce l-a interpretat pe ucigașul în serie Ted Bundy în thrillerul „Extrem de pervers, șocant de violent și diabolic” / „Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile” (2019), difuzat de platformă.

Zac Efron, Credit line: Profimedia

De asemenea, actorul a încheiat filmările la drama de război „The Greatest Beer Run Ever”, regizată de Peter Farrelly („Green Book: O prietenie pe viață”). Filmul are în centru povestea unui bărbat care pleacă de la New York, în 1967, ca să le ducă bere prietenilor lui din copilărie, aflați pe front, în Vietnam. Zac Efron joacă alături de Russell Crowe, Bill Murray, Kyle Allen (fiul lui Tim Allen) și Kristin Carey. Filmul va fi difuzat de platforma Apple.

Tânăra Joey King (22 de ani), care a debutat, ca bebeluș, în serialul „CSI – Crime și investigații”, are deja o filmografie bogată. Am văzut-o în „A naibii dragoste”, „Cavalerul negru: Legenda renaște” și a jucat în populara trilogie „Cabina de săruturi”, difuzată de Netflix.

Joey King, Credit line: Profimedia

Cea mai nouă apariție a sa este rolul principal din serialul Hulu „The Princess”, care se va lansa pe 1 iulie și care prezintă o eroină menită să răstoarne toate clișeele cu privire la prințesele neajutorate din povești. De asemenea, din 5 august o vom vedea în cinematografe, în așteptatul film de acțiune „Trenul asasinilor” / „Bullett Train”, alături de Brad Pitt, Zazie Beetz și Sandra Bullock.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton