Homepage  / Vedete / Vedete străine

Nicole Poturalski, presupusa iubită a lui Brad Pitt, este căsătorită

Nicole Poturalski, presupusa iubită a lui Brad Pitt, este căsătorită

de Redactia Tvmania

După ce știrea a făcut ocolul internetului, noi lucururi au ieșit la iveală despre viața fotomodelului. Se pare că aceasta este căsătorită cu Roland Mary, proprietar al restaurantului Borchardt, din Berlin. Roland are 68 de ani și este căsătorit cu Nicole de 8 ani. Cei doi au împreună și un fiu, Emil, în vârstă de 7 ani, relatează Daily Mail.

Însă, Nicole Poturalski și Roland Mary au o căsnicie deschisă. Roland este la a patra căsătorie și nu este deranjat de faptul că soția sa se întâlnește cu starul de la Hollywood. 

„Ei încă sunt căsătoriți, însă relația lor este una deschisă. A mai fost căsătorit de mai multe ori și are cinci copii. Nu este interesat de negativitate sau gelozie”, a declarat o sursă apropiată celor doi pentru Daily Mail.

Mai mult decât atât, Pitt ar fi cunoscut-o pe actuala sa parteneră chiar în restaurantul soțului ei în urmă cu un an, pe când Pitt promova filmul „Once Upon a Time in Hollywood”. Nu este prima oară când paparazzi îi surprind pe cei doi împreună, Brad Pitt a fost la un concert a lui Kanye West în noiembrie 2019 însoțit de aceeași femeie. 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

💕

A post shared by Nicole 🌟 Poturalski (@nicolepoturalski93) on


 

Acum câteva zile, Brad Pitt a fost surprins sărutându-se cu Nicole Poturalski înainte de a urca la bordul avionului său privat. Cei doi părăseau Parisul și se îndreptau spre reședința actorului din sudul Franței. 

„Au fost văzuți urcând într-o mașină cu șofer care i-a dus la următorul lor zbor. Ei au mers cu avionul o oră și au fost văzuți la aterizarea în sudul Franței. Cei doi păreau foarte apropiați”, a declarat un martor pentru ET.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton