Homepage  / Știri

Nicole Scherzinger îl sperie pe Lewis Hamilton când e la volan

Nicole Scherzinger îl sperie pe Lewis Hamilton când e la volan

de Redactia Tvmania

Cântăreaţa de la Pussycat Dolls spune că ignoră sfaturile iubitului ei, pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton (25 de ani), când este la volan, provocându-i acestuia mai multe griji decât atunci când concurează într-o cursă periculoasă, anunţă celebritywonder.com.

„Se teme mai mult când este cu mine la volan decât atunci când concurează într-o cursă. Îmi dă tot felul de sfaturi, dar la finalul zilei îşi dă seama că eu conduc cu genunchii. Eu îmi retuşez machiajul, schimb posturile radio când conduc”, a spus cântăreaţa.

În mod paradoxal, Nicole Scherzinger a înregistrat de curând o melodie cu Slash (fostul chitarist Guns N` Roses) şi Alice Cooper, a cărei nume este „Baby Can`t Drive” (Iubita mea nu poate să conducă).

În luna mai, Pussycat Dolls au apărut într-o nouă formulă, Nicole Scherzinger rămânând singura membră care face parte din trupă încă de la început. Colegele ei se numesc Kherington Payne, Rino Nakasone-Razalan, Vanessa Curry şi Jamie Lee Ruiz.

„Câteva fete au părăsit grupul, dar eu sunt în continuare cântăreaţa principală. Cred că următorul single va purta semnătura mea”, a spus Nicole Scherzinger.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton