Homepage  / Știri

Nicole Scherzinger, sărbătorită de concurenţii X Factor

Nicole Scherzinger, sărbătorită de concurenţii X Factor

de Redactia Tvmania

De când juriul pentru formatul american “X Factor” s-a reunit şi a pornit în căutarea unei voci puternice, voia bună şi surprizele se ţin lanţ. Simon Cowell, parte din juriul formatului american “X Factor”, i-a făcut o surpriză de zile mari lui Nicole Scherzinger, care pe 29 iunie a împlinit 33 de ani.

Cântăreaţa a primit un tort şi un tricou inscripţionate cu faţa lui Simon. Cei doi, împreună cu La Reid şi Paula Abdul vor încerca să găsească cel mai talentat cântăreţ din America într-un nou sezon “X Factor”.

“Cred că Nicole se aştepta la ceva extravagant. Un tort şi un tricou imprimate cu faţa lui  Simon nu erau chiar ce îşi imaginase artista, dar nu am nici un dubiu că îi va plăti cu aceeaşi monedă de ziua lui”, au spus surse din echipa „X Factor”.

La noi, primele audiţii “X Factor” s-au încheiat cu succes la Timişoara. Peste o mie de oameni s-au prezentat în faţa juraţilor Paula Seling, Adi Sână şi Mihai Morar. Aceştia vor  pleca în perioada următoare la Cluj, Iaşi, Constanţa şi Bucureşti.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton