Homepage  / Televiziune

Nicoleta Dragne, eliminată de la „Bravo, ai stil”. „Nu am nicio emoție. Îmi pare rău doar că…”

Nicoleta Dragne, eliminată de la „Bravo, ai stil”. „Nu am nicio emoție. Îmi pare rău doar că...”
10

de Roxana Mirea,

Nicoleta Dragne a fost eliminată din competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D. Trei concurente s-au aflat în prag de eliminare: Raluca Dumitru, Mellina și Nicoleta Dragne. Cea care a părăsit competiția „Bravo, ai stil” a fost Nicoleta Dragne, cu un procent de 4, 4%.

Nicoleta Dragne, eliminată de la „Bravo, ai stil”

Raluca Dumitru (care a fost votată de Viviana Sposub), Mellina și Nicoleta Dragne s-au aflat în pericol de eliminare la „Bravo, ai stil”. Mellina a încercat să glumească pe seama situației și a spus: „Păcat că plec cu freza asta acasă!” Nicoleta Dragne și Raluca Dumitru nu au făcut niciun comentariu referitor la sentimentele lor, știind că se află în pericol de a părăsi competiția, potrivit kanald.ro.

Ilina Vandici a anunțat că Raluca Dumitru se salvează în urma voturilor telespectatorilor cu 6,6 procente. Aceasta a fost în culmea fericirii și și-a îndemnat fanii s-o voteze în continuare. Apoi, prezentatoarea emisiunii a anunțat că Nicoleta Dragne este concurenta eliminată de la „Bravo, ai stil”.

Știam, de aia sunt calma. De aceea nu am nicio emoție. Îmi pare rău doar că eu nu sunt un om de televiziune, nu fac asta mereu, dar stiu cum funcționează lucrurile și stiu că nu tine de mine. Nu tine numai de tine și când nu mai deții tu controlul și nu tii frâiele, iți pare rău că nu mai ești acolo, dar nu ai de ce să suferi pentru că nu a depins de tine. Mă bucur că v-am cunoscut pe toți”, a spus Nicoleta Dragne.

Nicoleta-Dragne-eliminata-de-la-„Bravo-ai-stil-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Eu sunt șocată”

Mellina a spus că ea este șocată de eliminarea Nicoletei pentru că se aștepta ca ea să fie cea eliminată.

Eu sunt socata, sincer! Mă așteptam eu să ies! Nu aveam nicio treaba!”, a spus Mellina.

De asemenea, și Ruxi și-a spus părerea în legătură cu eliminarea Nicoletei Dragne de la „Bravo, ai stil”.

Asta a fost socul zilei, nici nu stiu să descriu ce simt. Simt o groaza de lucruri, socata, panicata, dezamăgită. Nu mă așteptam să plece ea, era o concurenta și cu prezenta și cu inteligenta, avea tot, aboslut tot pachetul de care avea nevoie aceasta emisiune și poate am rămas singura de tot și de aia zic că poate sunt speriata. Nu mai am tovarășe cu care să schimb o gluma că de tovarășe nu mai zic. Acum, nu stiu, pare-se că toate suntem singure acum, nu mai exista nicio alianță, fiecare e pe cont propriu, nu stiu”, a spus Ruxi.

Sursa Foto: Instagram, Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton