Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Nicoleta Dragne, o mămică mândră. Fiul ei seamănă leit cu tânăra concurentă de la „Bravo, ai stil!”

Nicoleta Dragne, o mămică mândră. Fiul ei seamănă  leit cu tânăra concurentă de la „Bravo, ai stil!”
6

de Redactia Tvmania

Nicoleta Dragne, una dintre concurentele din noul sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”, este topită după fiul ei, Vladimir.

Concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” se poate lăuda cu una din cele mai frumoase familii din showbiz-ul autohton, scrie kanald.ro. Deși a susținut că nu va posta online imagini cu fiul ei din dorința de a-l proteja pe cel mic, de data aceasta Nicoleta nu s-a putut abține și a publicat câteva insta story-uri cu micuțul.

De departe se poate observa cât de mult seamănă băiețelul cu mama lui și cât este de frumos, scrie sursa citată.

Nicoleta Dragne de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a devenit mamă în 2020

Nicoleta Dragne l-a adus pe lume pe Vladimir în august 2020 și a fost o mămică extrem de fericita alaturi de partenerul ei de viață, Bruno Vlad, cu care s-a și împăcat după o despărțire de câteva luni.

Concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” l-a născut prematur pe fiul ei, la numai 35 de săptămâni. Nașterea a fost una naturală, după un travaliu de doar câteva ore.

„Bebe este foarte bine. Are puțin perfuzie, pentru că are glicemia scăzută. Este sănătos, este foarte mare. Are 3,170 kg și 51 de cm. Este foarte mare pentru un bebeluș care s-ar fi născut la 35 de săptămâni. Să știți că nu seamănă cu mine, este leit taică-su. Că de, așa se întâmplă. Noi ne rupem spatele și ei seamănă cu tații. Am născut la o clinică privată, totul a decurs foarte bine. Am născut natural. Am dureri, dar e ceva normal, e suportabil”, a povestit la vremea respectiva Nicoleta.

Nicoleta Dragne recunoștea înainte cu mai multe luni să nască faptul că trăiește o poveste de dragoste alaturi de Bruno Vlad, fostul soț al Madalinei Pamfile. Cele două au povestit, în cadrul unei ediții trecute din „Bravo, ai stil!”, despre faptul că bărbatul „le-a unit”.

Nicoleta-Dragne-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton