Homepage  / Vedete româneşti

Nicoleta Dragne, reacția uimitoare după ce George Burcea a comparat-o pe Viviana Sposub cu Andreea Bălan

Nicoleta Dragne, reacția uimitoare după ce George Burcea a comparat-o pe Viviana Sposub cu Andreea Bălan
5

de Ioana Maria,

Nicoleta Dragne, una dintre concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, l-a criticat în termeni duri pe George Burcea după acesta a continuat să facă tot felul de referiri la adresa fostei sale soții, Andreea Bălan.

Nicoleta Dragnea avut o reacție dură, după ce George Burcea a comparat-o pe Viviana Sposub, și ea concurentă în același show, cu Andreea Bălan. Actorul a fost acuzat că nu o respectă pe mama copiilor săi.

Nicoleta Dragne a simțit nevoia să intervină, după ce a primit foarte multe mesaje legate de postarea lui George Burcea, un mesaj foarte controversat în care actorul își compara fosta soție cu actuala iubită, din punct de vedere muzical. Concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” nu s-a putut abține și a intervenit să-și spună părerea drastică despre comportamentul actorului la adresa fostei soții, cea cu care a avut o căsnicie de invidiat la un moment dat, scrie wowbiz.ro.

Nicoleta Dragne îl critică dur pe George Burcea

Dragne a scris pe Insta că un adevărat bărbat nu face asemenea comparații, între actuala iubită și fosta soție. Fosta ispită i-a mai amintit și motivul pentru care ar trebui să fie mai rezervat în a vorbi în termeni care nu-i fac cinste, i-a amintit că actorul are două fetițe cu Andreea Bălan.

„Nu are loc de ea. Glumă, glumă, dar ce bărbat care își respectă copiii își compară actuala cu fosta în mediul public, în încercarea de a o pune sub umilință pe femeia care i-a adus pe lume două minunății? Ce bărbat care se respectă pe sine își lasă iubita să râdă public de mama copiilor săi? A, stai, nu a râs. A făcut roast despre o femeie care nu făcea parte din proiectul BAS. Ai puțin respect și încetează să le mai umilești mama pe Instagram. Când ai copii nu mai este vorba despre ea/ el, e despre ei. Atât!”, este mesajul publicat de Nicoleta Dragne.

Nicoleta-DragneIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Viviana Sposub a făcut roast la „Bravo, ai stil”

În Gala Candyland, de la „Bravo, ai stil”, Viviana Sposub i-a surprins pe cei patru jurați cu un număr de roast. Numărul ei nu au fost pe placul multor concurente având în vedere glumele pe care le-a făcut pe seama lor. Totuși, Viviana Sposub a lăsat partea cea mai bună la final, atunci când s-a autoironizat. Desigur, ținta ironiilor a fost și George Burcea, partenerul ei, dar și Andreea Bălan, fosta soție a actorului.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton