Homepage  / Articole

Nicoleta Luciu a fost la salină cu cei doi Zsolt

Nicoleta Luciu a fost la salină cu cei doi Zsolt

de Redactia Tvmania

După ce a terminat filmările la “Iubire şi onoare” Nicoleta Luciu şi-a luat o binemeritată vacanţă pe care a petreceut-o firesc cu iubitul ei, Zsolt, şi cu fiul lor, Zsolt Jr.

“Am fost aproape două săptămâni într-o staţiune foarte frumoasă din Harghita, la Praid, şi din fericire am avut parte şi de vreme bună. Ne-am plimbat prin pădure, am fost la salină, la băi şi la piscină”, a povestit interpreta Sorayei din telenovela transmisă de Acasă. Cel mai încântat de orele petrecute la salină a fost cel mic. “Lui Zsolt Jr. i-a plăcut tare mult, ar fi stat în salină ore în şir şi în fiecare zi abia aştepta să se întoarcă”, a zis fericita mămică.

Zsolt-vacanta-nicoleta-luciuCa în fiecare concediu, Nicoleta Luciu a savurat câteva castane coapte, pe care le adoră încă din copilărie: “Am mâncat castane şi porumb fiert. De câte ori plec în ţară sau în străinătate, îmi cumpăr castane, chiar şi la New York am mâncat câteva”.

Actriţa s-a bucurat de aerul proaspăt de la munte şi mărturiseşte că s-a întors în Bucureşti plină de energie: “Cel mai mult mi-a plăcut aerul curat din zonă. Nu mai simţi stres, agitaţie, totul e foarte liniştit. M-am întors acasă relaxată şi cu bateriile încărcate. Am impresia că am fost plecată câteva luni în vacanţă, nu numai două săptămâni”, a declarat Nicoleta.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton