Homepage  / Vedete

Nicoleta Luciu a lansat un blog pentru și despre mame

Nicoleta Luciu a lansat un blog pentru și despre mame

de Redactia Tvmania

La www.nicoletaluciu.ro, Nicoleta Luciu împărtășește din experiența ei de părinte, face demonstrații video direct de la ea de acasă, din Miercurea Ciuc, și dezvăluie care este secretul pentru a fi o mamă devotată pentru patru copii, o soție iubitoare și o femeie de succes.

Nicoleta Luciu1

„Cel mai frumos lucru din lume este să devii mamă. Și cel mai prețios. Nu se compară nimic cu momentul în care afli că ești însărcinată, cu momentul în care îți vezi pentru prima dată copilul, iar perioadele prin care treci, pe cât sunt de frumoase sunt pe atât de pline de întrebări. Toată lumea vine cu sfaturi.

Nicoleta Luciu6

Este bine ca fiecare mamă să le adapteze după personalitatea ei și a copilului. Pe www.nicoletaluciu.ro ne vom strânge cu sfaturi, cu povești, cu experiențe personale și aștept și eu să primesc sfaturi pentru că, nu-i așa, omul cât trăiește învață”, spune Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu2

Mamă de tripleți, în vârstă de 4 ani și jumătate, și a unui băiat de 7 ani și jumătate, Nicoleta primește foarte multe întrebări legate de creșterea și alimentația copiilor, îngrijire și dezvoltare personală: „Vor să știe ce facem când copiii sunt bolnavi, mofturoși, cum reușim să îi păcălim, cum introducem alimentele și când începem diversificarea, cum să ne îngrijim acasă, cum să nu ne abatem de la ritualurile noastre de îngrijire atunci când trebuie să ai grijă de copii”.

Nicoleta Luciu3

„Sunt mamă”, „Mă îngrijesc”, „Bucătăresc”, „Slăbesc”, „Învăț”, „Trăiesc” sunt rubricile de pe blog-ul www.nicoletaluciu.ro: „M-am gândit că e foarte bine să formăm o comunitate, să ne împărtășim ce se întâmplă acasă, sunt multe femei care își cresc singure copiii și simt nevoia să ceară ajutor”.

Nicoleta Luciu4

Nicoleta Luciu dezvăluie și care sunt ritualurile ei de înfrumusețare: „Recomand de fiecare dată dietele naturiste. Iarna aceasta, am ținut de trei ori dieta cu sare amară, am mai ținut dieta cu ouă de prepeliță timp de o lună, iar acum țin dieta cu argilă și am început să fac băi cu apă minerală. Lumea mă întreabă în general de ce sufăr. Nu trebuie să te trimită doctorul la genul acesta de tratamente. Apa minerală foarte rece ajută mult musculatura feței, iar efectele de regenerare se întâmplă în timp și sunt spectaculoase”.

Nicoleta Luciu5

Noutăți din viața Nicoletei Luciu, aventuri alături de cei patru copii minunați și sfaturi din domeniul parenting, toate acestea se pot găsi pe www.nicoletaluciu.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton