Homepage  / Vedete româneşti

Nicoleta Luciu, adevărul despre mariajul cu Zsolt Csergo. Cum se înțelege, de fapt, cu soțul ei

Nicoleta Luciu, adevărul despre mariajul cu Zsolt Csergo. Cum se înțelege, de fapt, cu soțul ei
10

de Roxana Mirea,

Nicoleta Luciu este căsătorită cu Zsolt Csergo de nouă ani și au împreună patru copii. La sfârșitul anului trecut, au existat mai multe zvonuri potrivit cărora Nicoleta Luciu și soțul ei ar fi în prag de divorț. Ei bine, vedeta a făcut lumină în acest caz și a vorbit despre mariajul cu Zsolt.

Nicoleta Luciu vrea să revină în televiziune

Nicoleta Luciu s-a retras din televiziune în urmă cu mai bine de zece ani. Recent, aceasta a revenit pe micile ecrane. Nicoleta Luciu a fost jurat-surpriză în ediția trecută a emisiunii „iUmor”, de la Antena 1. Vedeta și-ar dori să revină în televiziune și așteaptă propuneri din partea posturilor TV. Totuși, Nicoleta Luciu a precizat că își dorește să aibă o emisiune o dată pe săptămână, nu de mai multe ori.

„Am filmat trei emisiuni pentru Antena 1. Nu m-am mutat în București. Stau tot în Miercurea – Ciuc. Am făcut naveta când veneam să filmez. Îmi doresc să revin în televiziune, dar momentan sunt toate locurile ocupate.

Vreau un proiect în care să am o emisiune o dată pe săptămână. Nu mai mult! Nu îmi doresc să fie în fiecare zi, pentru că nu pot. O dată pe săptămână este suficient! Pe mine mă mulțumește. Acum, eu una, aștept oferte. Sunt deschisă la propuneri!”, a declarat Nicoleta Luciu, pentru Click!.

nicoleta-luciu-juratul-surpriza_iUmor-ep-11Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Nicoleta Luciu, adevărul despre mariajul cu Zsolt Csergo

Nicoleta Luciu este căsătorită cu afaceristul Zsolt Csergo și au patru copiii împreună: Zsolt Jr., Karol, Kim și Kevin. La sfârșitul anului trecut, s-a zvonut că mariajul lor este pe punctul de a se destrăma. Nicoleta Luciu a făcut lumină în acest caz și a declarat că ea și soțul ei nu au probleme în cuplu.

Copiii sunt bine! Mi-au schimbat mult viața, dar chiar și așa pot să îți zic că e suficient. Nu îmi mai doresc alt copil. Am și 42 de ani. Este ok așa cum sunt! Nu mă consider o mamă eroină pentru că am patru copii. Sunt femei care au și câte 10 copii. Acele persoane sunt mame eroine, nu eu. Ne creștem copiii așa cum credem, eu și Zsolt, că așa este mai bine și mai frumos. Soțul este și el bine, sănătos. Ne înțelegem minunat și nu avem probleme în cuplu. Nu știu ce ai auzit tu… Nu știu ce probleme… Eu pot să îți zic că lucrurile între noi doi sunt foarte bune”, a declarat Nicoleta Luciu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton