Homepage  / Știri

Nicoleta Luciu anunță sexul tripleților săi

Nicoleta Luciu anunță sexul tripleților săi

de Redactia Tvmania

Nicoleta Luciu va dezvălui, mâine, la Poveștiri adevărate (Acasă), dar și în cadrul emisiunii Happy Hour (Pro Tv), sexul celor trei bebeluși cu care este însărcinată. Mai mult, tânăra actriță va vorbi, în premieră, despre cum a decurs ecografia și cum a reacționat Zsolt la aflarea veștii.

“Sunt super, super emoționată! Voi merge cu Zsolt și împreună vom afla ce sex au micuții. Și el este la fel de emoționat ca și mine. După fizionomie cred că voi avea băieți. Se zice că femeile care nasc băieți se rotunjesc la față și la corp, iar eu m-am cam rotunjit, dar pentru noi cel mai important este ca ei să fie sănătoși!”, a declarat Nicoleta.

Cum era și normal, sarcina a adus o schimbare în garderoba Nicoletei, care a început deja să poarte haine mai largi. Din fericire, spune ea, nu va trebui să cumpere prea multe haine din magazinele românești, pentru că, în timpul filmărilor pentru telenovela “Iubire și onoare”, din Turcia, ea a luat câteva haine potrivite.

“Mi-au plăcut foarte mult hainele pe care le-am purtat pentru rolul Sorayei, iar atunci când am filmat la Bodrum, în Turcia, mi-am cumpărat mai multe rochii arăbești. S-au dovedit a fi foarte utile acum, în timpul sarcinii, mai ales că sunt vaporoase și nu se lipesc de corp, nici după ce mă dau cu cremă”, declară Nicoleta Luciu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton