Nicoleta Luciu a avut de înfruntat neîncrederea invitaţilor în talentele sale gastronomice, mai ales atunci când a încurcat denumirile complicate ale preparatelor. Ajutată de un specialist al bucătăriei arăbeşti, ea a pregătit ca antreuri salată fattoush, tabouleh (salată de pătrunjel), baba ganouj (vinete) şi humus, vită cu sos de rodii la felul principal, şi un desert cu fidea, unt şi cremă cu apă de trandafiri.
La desert, Luciu şi-a surprins invitaţii şi cu un dans spontan, din buric, în timp ce aducea tava cu prăjituri. Liviu Vârciu a fost copleşit de mişcările senzuale ale Nicoletei şi i-a răsplătit prestaţia dându-i toţi banii pe care îi avea la el.
Oricât s-a străduit Nicoleta şi oricât de bine s-au simţit împreună, musafirii tot nu şi-au putut masca îndoiala că ea însăşi a fost autoarea delicioaselor preparate. „I-am umplut de vitaminte, de proteine şi de tot ce are nevoie corpul, şi ei mă iau la mişto. Crezi că nu m-aş pricepe în bucătărie? Crezi că copiii mei mor de foame?” l-a întrebat Luciu pe neîncrezătorul Cove, care a replicat: „Dacă făceai un griş cu lapte, sigur era al tău!”.