Homepage  / Articole

Nicoleta Luciu lansează azi clipul piesei „Mexicano”

Nicoleta Luciu lansează azi clipul piesei "Mexicano"

de Redactia Tvmania

Nicoleta Luciu lansează astăzi, la "Happy Hour", de la ora 17.30, videoclipul piesei "Mexicano". Vedeta Pro TV promite să facă un show incendiar alături de trupa ei de dansatori.

Artista va cânta pentru prima oară piesa „Mexicano” în platoul emisiunii prezentate de Cătălin Măruţă.

“Videoclipul este realizat de băieţii de la Chill Brothers, iar piesa este compusă tot de ei în colaborare cu Fely Donose, fosta concurentă de la emisiunea Vocea României. Mi-a plăcut piesa de când am ascultat-o prima oară şi îmi doresc foarte tare să prinda la public. Filmările pentru videoclip au durat aproape o zi întreagă, în mai multe locaţii şi am făcut faţă cu brio chiar şi temperaturilor scăzute.”, a povestit Nicoleta.

Nicoleta mărturiseşte că s-a simţit în largul ei şi la secvenţele în care era îmbracata sumar: “M-am simţit foarte bine, ba chiar am adormit la un moment dat, pe jumătate goală, acoperită cu o pătură, în timp ce băieţii aranjau platoul. Am fost impresionată de coafurile pe care le-am avut, acestea fiind inspirate din reviste ruseşti”.

Pe Nicoleta Luciu o puteţi urmări din nou în serial “Inimă de ţigan”, care va fi difuzat din 23 ianuarie, în fiecare zi, de la ora 20.30, la Acasă.

[imagebrowser id=1119]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GaqtKfWy3qY[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton