Homepage  / Articole

Nicoleta Luciu se destăinuie la Ce se întâmplă, doctore?

Nicoleta Luciu se destăinuie la Ce se întâmplă, doctore?

de Redactia Tvmania

Nicoleta Luciu, vedeta posesoare a celui mai impresionant bust din showbiz dezvăluie detalii din culisele operaţiei de mărire a sânilor la care a apelat de curând sâmbătă, 11 februarie, de la 10:00, în prima ediţie din acest sezon a emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?”, difuzată de Pro TV.

Cu această ocazie, chirurgii esteticieni invitaţi în emisiune încearcă să lămurească un aspect controversat: care este preţul corect al implanturilor mamare de calitate, având în vedere că mii de femei din întreaga lume au primit proteze ieftine care le pun sănătatea în pericol?

În aceeaşi ediţie a emisiunii, cântăreaţa Sonique, diagnosticată în 2009 cu cancer de sân, vorbeşte despre regimul alimentar adoptat în urma intervenţiei chirurgicale şi a chimioterapiei. Sonique povesteşte, printre altele, că la micul dejun consumă zilnic un kilogram de fructe de pădure şi că alimentaţia ei este bogată în antioxidanţi.

Este o vorbă care spune că baba suferă la frumuseţe, dar ea se aplică în cazul multor femei. Tocurile, un exemplu elocvent. Purtaţi timp îndelungat, pantofii cu toc cresc riscul de fracturi şi de formare a monturilor, iar durerile de spate fac şi ele casă la fel de bună cu încălţămintea „la înălţime”. Pentru că un trup frumos este, în primul rând, unul sănătos, amatoarele de tocuri află în prima ediţie din acest sezon al emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?” câteva exerciţii extrem de eficiente.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton